طراحی الکتروسیکلون جهت افزایش بازدهی سیکلون برای جمع آوری ذرات کوچکتر از ۱۰ میکرومترپودر سیمان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: بیستمین همایش ملی و نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی ساخت و تولید ایران
- کد COI اختصاصی: ICME20_082
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 241
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید، دانشگاه تربیت مدرس
استاد، مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید، دانشگاه تربیت مدرس
دکتری، مهندسی شیمی، دانشگاه ججیانگ
استاد مشاور، مهندسی مکانیک، دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
بسیاری از آلودگی های هوا ناشی از فعالیت های صنعتی است. کارخانجاتسیمان از واحدهایی هستند که ذرات معلق را در هوا منتشر می کنند. اندازهمتوسط ذرات پودر سیمان معمولا بین ۱۰ تا ۲۰ میکرومتر است، اما درخروجی کارخانجات سیمان درصدی از ذرات زیر ۱۰ میکرومتر نیز دیدهشده است. با توجه به این که ذرات برای سلامت انسان زیان آور است،جمع آوری آنها از محیط می تواند به حفظ سلامت انسانها کمک کند. دراین مقاله یک الکتروسیکلون جدید برای جمع آوری پودر سیمان از محیططراحی شده است. در این سیکلون، یک الکترود به سیکلون ساده اضافه شدهاست تا یک نیروی اضافی به ذراتی که از قبل شارژ شده اند، اعمال کند.نتایج بدست آمده نشان می دهد که بازدهی جمع آوری ذرات با اندازه هایکوچکتر از ۵ میکرومتر در حالت سیکلون ۶۴ % و در حالت الکتروسیکلوندر ولتاژ ۸ کیلوولت به ۷۳ % و در ولتاژ ۱۰ کیلوولت به ۸۲ % افزایش پیداکرده است. همچنین بازدهی جمع آوری ذرات با اندازه های کوچکتر از ۲.۵میکرومتر در حالت سیکلون ۶۰ % و در حالت الکتروسیکلون در ولتاژ ۸کیلوولت به ۸۲ % و در ولتاژ ۱۰ کیلوولت به ۹۴ % افزایش پیدا کرده است. باتوجه به نتایج بدست آمده میتوان به این نتیجه رسید که ولتاژ بالایالکترواستاتیک، بازدهی را افزایش می دهد که این اثر در ذرات کوچکتر از۲.۵ میکرومتر، به طور قابل توجهی افزایش می یابدکلیدواژه ها
ذرات معلق، سیکلون، الکتروسیکلون، سیمان، آلودگی هوامقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.