مطالعه پارامترهای موثر بر ماشین کاری پلی استایرن انبساطی با مدول الاستیسیته پایین
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: بیستمین همایش ملی و نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی ساخت و تولید ایران
- کد COI اختصاصی: ICME20_079
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 130
نویسندگان
سرپرست تحقیق کارشناس ارشد مکانیک گرایش ساخت وتولید، مجتمع مواد و فناوری های ساخت، دانشگاه صنعتی مالک اشتر
چکیده
ماشین کاری مواد با مدول الاستیسیته پایین یکی از موضوعات مهمی میباشد که در کشور ما کمتر مورد توجه قرار گرفته است. از آنجایی کهماشین کاری پلی استایرن انبساطی با مدول الاستیسیته پایین به دلیلویژگی های خاص مواد، چالش های خاص خود را دارد، مطالعه دقیق اینپارامترها و بهبود فرآیند ماشین کاری می تواند به بهبود کارایی و صرفه جوییدر صنایع مختلف منجر شود. با توجه به کاربرد گسترده این مواد نظیر پلیاستایرن انبساطی در صنایع مختلف نظیر ساخت مدل اولیه در ریخته گریلاست فوم، توجه به این موضوع می تواند مفید باشد زیرا پارامترهای موثربر این فرآیند تاثیر گسترده ای بر کیفیت و دقت محصولات نهایی دارند. دراین تحقیق، تلاش شده است تا روش ماشینکاری مواد با مدول الاستیکپایین ماند پلی استایرن انبساطی مورد مطالعه قرار گیرد. در این مطالعهتاثیر پارامترهای موثر بر فرایند ماشینکاری مانند سرعت پیشروی، سرعتچرخش اسپیندل و عمق برش بعنوان پارامترهای ورودی انتخاب گردیدندو زبری سطح نیز بعنوان پارامتر خروجی در نظر گرفته شد. با استفاده ازروش فول فاکتوریال، ۲۷ آزمایش طراحی گردید که هر پارامتر در ۳ سطحطراحی شد. نتایج آزمایش ها نشان دهنده آن است که سرعت حرکتاپسندل بیشترین تاثیر را بر بهبود زبری سطح داشته و عمق برش کمترینتاثیر را دارا می باشد.کلیدواژه ها
مدول الاستیک، پلی استایرن انبساطی، ماشین کاری، فولفاکتوریالمقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.