مروری بر بررسی ساز و کار تعامل فناوری های نوین و معماری معاصر ایران
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: GSECONF07_083
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 197
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول
چکیده
معماری امروز می تواند با استفاده از نوآوریهای جدید دوباره زیبایی شناسی و پویایی معماری ایرانی را به دست آورد. در اینمعماری می توان، مشکلات سنتی در ارتباط با حرکت، حالت سکون و نظم را دوباره به چالش کشیده، بازتعریف نموده و توسطنوآوریه ای اخیر تغییر شکل داد. امکانات جدید، استراتژی های معمارانه متعددی را با استفاده از ترکیب فناوری های جدید ورویکردهای پویای معماری کهن پدید می آورند که بر الگوهای متغیر نحوه تعامل انسان با محیط ساخته شده تاثیرگذار است.گونه شناسی معماری ایرانی نشان می دهد که ساختمان های ساخته شده براساس اصول آن، در حال تغییر هستند تا در برابرتغییرات اجتماعی حاصل از فناوری در هر دورهای واکنش نشان دهند. از سوی دیگر، معماری تعاملی به عنوان گرایشی نویندر عصر حاضر، هنوز به هیچ مدل یا چارچوب جامع (نه تکنولوژیک و نه فرهنگی)، که در آن به شکلی موثر عمل کند، دستنیافته است. این پژوهش با هدف مطالعه بر پژوهش هایی در زمینه الگوواره های معماری تعاملی سازوکار تعامل فناوریهاینوین و معماری معاصر ایران انجام پذیرفت.کلیدواژه ها
معماری تعاملی، معاصر ایران، فناوری نوین.مقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.