الهام از معماری سنتی در معماری مدرن و پایدار
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: GSECONF07_080
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 276
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری حرفه ای دانشگاه فنی و حرفه ای الزهرا تبریز
مدرس گروه مهندسی حرفه ای معماری دانشگاه فنی و حرفه ای الزهرا تبریز
چکیده
بحران انرژی در قرن اخیر یکی از مشکالت زیست محیطی بوده که بر بسیاری از فعالیت های انسانی تاثیر گذارده است . طراحیمعماری به عنوان یکی از عوامل موثر در مصرف انرژی با چالش سختی رو برو میباشد . بنا براین مسئله اساسی حفظ محیطزیست ، نیاز نسل های آینده و بهره گیری از انرژی مفهوم جدیدی را به نام پایداری در علوم مختلف فی الجمله معماری وارد کردهاست ، و مورد توجه قرار گرفته است .معماری بومی دارای ویژگی های منحصر به فردی است که علاوه بر توجه به مسائل زیباییو حفظ محیط زیست ،باید پاسخ گوی نیاز های اقلیمی هم باشد اصول به کار رفته در معماری ، بسیاری از علوم معماری پایدار رادر خود دارد که از این طریق می توان گامی موثر در جهت دستیابی به توسعه پایدار میگردد . در مقاله پیش رو ابتدا به بررسیمعماری پایدار و معماری بومی و انواع سبک های معماری ایرانی پرداخته و سپس ارزش های اصولی معماری بومی که منجر بهدستیابی معماری پایدار و در نهایت توسعه پایدار می شود را مورد بررسی قرار می دهد.کلیدواژه ها
معماری پایدار ،معماری اسلامی، معماری سنتیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.