تاثیر خاکستر در بتن به عنوان جایگزین بخشی از سیمان بر خصوصیات مکانیکی بتن
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: GSECONF07_065
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 158
نویسندگان
دانشجوی دکتری تخصصی مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت
استادیار دپارتمان مهندسی نقشه برداری، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت
دانشجوی دکتری تخصصی مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت
چکیده
پسماندهای صنعتی از جمله پسماندهای بسیار مهم در کشورهای پیشرفته یا در حال توسعه مانند ایرانمی باشند که نیازمند برنامه ریزی و مدیریت بهینه در کاربری و دفع هستند. امروزه یکی از چالش های مدیریتی وبرنامه ریزی در بخش های شهری، صنعتی و کشاورزی، مدیریت بهینه ی پسماند های تولید شده در این بخش ها است.به همین جهت در کشورهای مختلف، تمرکز برنامه ریزی های توسعه ای و اقتصادی بر پایه ی دستیابی به توسعه یپایدار استوار شده است. یکی از ارکان توسعه ی پایدار، تلاش در کاهش کاربرد منابع اولیه ی طبیعی و نیز بازیافت واستفاده مجدد از پسماندها در کاربری های مناسب می باشد. پسماند های تولید شده در هر منطقه و صنعت را میتوانبر حسب منابع تولید آن ها به سه گروه عمده ی پسماندهای صنعتی، پسماندهای کشاورزی و پسماندهای شهریطبقه بندی نمود . در این مطالعه، به بررسی پسماندهای صنعتی و ضایعات شهری و کشاورزی قابل استفاده در بتن بهعنوان جایگزین سیمان پرداخته خواهد شد. استفاده از پسماندها و مواد ضایعاتی نه تنها باعث کاهش و بازیافتمناسب آن ها می گردد، بلکه با کاهش مصرف سیمان نیز به اقتصاد ساهت و محیط زیست نیز کمک خواهد کرد. باتوجه به موارد مذکور میتوان نتیجه گرفت که استفاده از این مواد خطرناک در صنعت سیمان و بتن اقدامی در جهتتوسعه پایدار می باشدکلیدواژه ها
خاکستر، بتن سبز، توسعه پایدار، اقتصادمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.