پیش بینی افت و انقباض در بتن های خودمتراکم SCC مطالعه موردی بتن خوددمتراکم مصرفی پل های سگمنتال
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: GSECONF07_026
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 182
نویسندگان
کارشناسی ارشد عمران سازه دانشگاه شهید باهنر کرمان
دانشجوی دکتری تخصصی مهندسی عمران سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان
کارشناسی ارشد عمران مدیریت ساخت دانشگاه ازاد اسلامی تهران
دکتری تخصصی مهندسی عمران سازه صنعتی شاهرود
لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه ولیعصر رفسنجان
چکیده
با توجه به مصرف روزافزون بتن در سازه های مختلف در کشورهای دنیا و همچنین معرفی انواع گوناگون بتن، بتن های خودمتراکم در سازه های بتنی بخصوص سازه های بتنی با تراکم بالای میلگرد مورد استفاده قرار می گیرد. بتن های خودمتراکم دارای سیالیت و روانی بالایی می باشند و به طور معمول مقدار سیمان و مواد سیمانی در این بتن های نسبت به بتن های معمولی بیشتر می باشد، همچنین برای افزایش کارایی در این بتن ها بطور معمول از رنج دانه بندی های با قطر کمتر استفاده می شود، بنابراین بتن های خودمتراکم از جمله انواع بتن می باشد که احتمال افت و انقباض زیاد در ان ها بسیار بیشتر می باشد و بررسی آن اهمیت ویژه ای دارد. از روی دیگر، استفاده از بتن های خودمتراکم در سازه های پس کشیده از جمله قطعات تولیدی پل های سگمنتال و اهمیت بالای پیش بینی مقادیر افت و انقباض قطعات تولیدی در پیش از طراحی و تاثیر مستقیم ان در کشش کابل های مورد استفاده در این سازه ها در این تحقیق مقادیر کرنشی ناشی از افت و انقباض دو نمونه از طرح های بتن که در ساخت و تولید قطعات بتنی سگمنتال استفاده می گردد با مقادیر تئوری دو آیین نامه AASHTO LRFD Shrinkage Model ۲۰۱۷ و ACI ۲۰۹ Shrinkage Model ۱۹۹۲ مقایسه و سپس به تعیین نزدیک ترین آیین نامه به مقادیر کرنش افت و انقباض واقعی بتن و پیش بینی دقیق تر رفتار بتن می پردازیم.کلیدواژه ها
افت و انقباض، بتن خودمتراکم، بتنی پس کشیده، پل سگمنتالمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.