بررسی تاثیر مواد مکمل سیمان در مقاومت فشاری و دوام بتن خودمتراکم SCC در برابر خودردگی میلگرد مطالعه موردی پوزولان خاش و پودر میکروسیلیس

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: GSECONF07_025
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 183
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سامان سنجری

کارشناسی ارشد عمران سازه دانشگاه شهید باهنر کرمان

سیدمهدی هاشمی

دانشجوی دکتری تخصصی مهندسی عمران سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

حسین راهنمایی

کارشناسی ارشد عمران مدیریت ساخت دانشگاه ازاد اسلامی تهران

مجتبی دهنوی

دکتری تخصصی مهندسی عمران سازه صنعتی شاهرود

امیرحسین قادری پور

لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه ولیعصر رفسنجان

چکیده

امروزه به علت افزایش هزینه های ساخت و ساز و کاهش خسارت به محیط زیست و منابع مالی در ساخت پروژه های عمرانی از مفهومی به نام عمر خدمت رسانی یاد می گردد که این مفهوم توصیف کننده دوام بتن می باشد. بطور کلی با پیشرفت تکنولوژی بتن، علاوه بر مقاومت فشاری، دوام بتن نیز از اهمیت بالایی برخوردار است که مبنای طراحی سازه های بتنی براساس عمر سرویس دهی Service Life Design می باشد. دوام در بیشتر کتب مقالات مربوط به تکنولوژی بتن دارای مفهومی کمی می باشد که می توان آن را مدت زمانی دانست که یک سازه بتنی در شرایط محیطی بتواند تمامی مقتضیات اجرائی خود را بطور کامل حفظ نماید. خوردگی میلگردهای بتن مسلح یکی از مهم ترین عوامل تخریب این سازه ها می باشد که به علت کربناسیون و آلودگی کلریدی در بتن به وجود می آید و موجب کاهش دوام سازه های بتن مسلح می گردد. در این تحقیق ما به بررسی تاثیر مواد مکمل و جایگزین سیمان از جمله پوزولان خاش و پودر میکروسیلیس بر مقاومت فشاری در سنین مختلف بتن خودمتراکم SCC می پردازیم و همچنین آزمایشات دوام بتن از جمله آزمایش مقاومت الکتریکی چهار نقطه ای و ازمایش مقاومت بتن در برابر نفوذ یون کلرید RCPT و ازمایش مهاجرت تسریع شده یون کلرید RCMT و ازمایش نفوذ اب در بتن سخت را جهت بررسی تاثیر مواد مکمل سیمان بر دوام بتن خودمتراکم SCC در سنین مختلف انجام داده و در انتها پوزولان خاش و پودر میکروسیلیس را با هم مقایسه می نماییم.

کلیدواژه ها

بتن خودمتراکم SCC، مواد مکمل سیمان، مقاومت فشاری، نفوذپذیری، دوام، نفوذ یون کلرید، مهاجرت یون کلر، نفوذ آب، مقاومت الکتریکی چهار نقطه ای

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.