ارزیابی تاثیر شرایط جوی نامناسب بر تصادفات جاده ای (مطالعه موردی: گردنه حیران)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: GSECONF07_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 153
نویسندگان
کارشناسی ارشد عمران مهندسی برنامه ریزی حمل و نقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
چکیده
افزایش استفاده از خودروهای شخصی در سال های اخیر افزایش چشمگیری داشته است. همچنین تملک خودرو برای خانوارها افزایش یافته است. یکی از مشکلاتی که امروزه با آن مواجه هستیم و به عنوان معضل در جامعه است، تصادفات است. در ایران تعداد تصادفات و آمار مرگ و میر و تصادفات جرحی در حال افزایش است. نقاط حادثه خیز زیادی در کشور وجود دارد که باید بررسی شود و ایمنی آن مکان ها تامین گردد. گردانه حیران یکی از نقاط حادثه خیز کشور است که امار تصادفات در آن نسبت به مکان های دیگر استان زیاد است. این مکان به دلیل شرایط اقلیمی و کوهستانی خود دارای آب هوای متفاوتی با مکان های همجوار است. مه گرفتگی در ۷۰ درصد ساعات در این منطقه در تابستان گرم تا زمستان سرد وجود دارد. شرایط این محدوده مستعد بارش برف و باران با کاهش چند درجه هوا است. با توجه به این که مسیر شهرستان آستارا را به اردبیل وصل می کند مسیر جایگزین دار باعث شده رفت و آمد در آن زیاد باشد. همچنین به دلیل شرایط مساعد آب و هوایی در تمام فصول مسافران و گردشگران زیادی به این منطقه رفت و آمد می کنند و همچنین برای رسیدن به سبلان و سرعین نیز باید از این مسیر گذر کرد تحقیق حاضر به بررسی تصادفات در مسیر گردنه حیران و تفکیک تصادفات در شرایط متفاوت جوی می پردازد.کلیدواژه ها
تصادف، شرایط جوی، بارش باران و برف، مه گرفتگیمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.