بررسی بستر و نوع نگرش سیستم آموزشی مدارس به ایجاد نگاه و تفکر خلاقانه دانش پذیران جهت ورود به رشته معماری
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: GSECONF07_013
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 124
نویسندگان
دانشپذیری رشته ی معماری داخلی آموزشگاه هنر و اندیشه
دانشپذیر رشته ی معماری داخلی اموزشگاه هنر و اندیشه
چکیده
این مقاله به بررسی آموزش تفکر خلاق در معماری و پیشنهاداتی برای بهبود آن می پردازد. نویسندگان ابتدا دو راه ورود به رشته معماری، یعنی از طریق هنرستان و دبیرستان را مورد تحلیل قرار می دهند و مزایا و معایب هر کدام را بیان می کنند. سپس تعریف خلاقیت را از دیدگاه های مختلف بیان می کنند .و عوامل موثر بر ان را شرح می دهند. در ادامه، روش های آموزش تفکر خلاق در استودیو طراحی را معرفی می کنند و نمونه هایی از فعالیت های خلاقانه را ارائه می دهند. در نهایت، چالش ها و مشکلات آموزش تفکر خلاق در معماری را بررسی می کنند و پیشنهاداتی برای حل آن ها ارائه می دهند. امروزه سیستم آموزشی می تواند تاثیر بسزایی بر خلاقیت دانشجویان معماری داشته باشد، زیرا می تواند مهارت های تفکر خلاق، بیان هنری و پتانسیل نوآوری آنها را تقویت یا مانع شود. با این حال، سیستم آموزشی به تنهایی برای تعیین خلاقیت دانشجویان مماری کافی نیست.عوامل دیگری مانند انگیزه شخصی، علاقه، کنجکاوی، اشتیاق و استعداد نیز می توانند در شکل گیری پتانسیل خلاقانه آنها نقش داشته باشند. بنابراین، برای دانشجویان معماری مهم است که عادات و شیوه های خلاقانه خود را پرورش دهند، مانند الهام گرفتن از منابع مختلف، آزمایش مواد و تکنیک های مختلف، به چالش کشیدن خود با مشکلات و راه حل های جدید، و تامل در کار و بازخورد خود.کلیدواژه ها
آموزش معماری، تفکر خلاقانه، آموزش خلاقانه، مدارسمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهکارهای مقاومسازی سازه های شهری در برابر زلزله و فرونشست زمین
- راهکارهای نوین برای کاهش هزینههای اجرایی و افزایش کارایی در شهرداری ها
- مدیریت و بهروزرسانی بانک های اطلاعات مکانی شهری با GIS در شهرداریها
- پایش سلامت پلها و سازه های شهری با سنسورهای IoT
- کاربرد زنجیره ارزش مکانی در شناسایی و اولویت بندی فرصت های سرمایه گذاری شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.