تاثیر هوشمند سازی در طراحی داخلی مجتمع ویلایی با رویکرد بهینه سازی مصرف انرژی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: GSECONF07_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 285
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه معماری, واحد پردیس, دانشگاه آزاد اسلامی, پردیس, ایران.
استادیار، گروه معماری, واحد پردیس, دانشگاه آزاد اسلامی, پردیس, ایران
چکیده
توسعه فناوری های مدرن به دلیل مزیت های محیط زیستی، اقتصادی و اجتماعی، به عنوان یک زیرساخت و اولویت مشترک جهانیتبدیل شده است. با توجه به افزایش جمعیت و گسترش محیط انسانساخت و روی آوردن به معماری و طراحی داخلی، تقاضای انرژیبرای مصارف گوناگون روز به روز در حال افزایش است. لذا هوشمندسازی مصرف انرژی مجتمع های مسکونی نقش مهمی در بهبودپایداری و بهره وری انرژی در طراحی معماری دارد. مصرف روز افزون انرژی و تجدیدناپذیر بودن برخی از انرژی ها و اثرات نامطلوبگونه هایی از این انرژی ها روی محیط زیست باعث شده است که محققان به دنبال راه های صرفه جویی و مصرف درست انرژیباشند. هدف پژوهش بررسی تاثیر هوشمند سازی در طراحی داخلی مجتمع ویلایی با رویکرد بهینه سازی مصرف انرژی است. رویکردمقاله حاضر رویکردی تبیینی و غیر اکتشافی است و پژوهش حاضر ماهیت نظری دارد؛ لذا روش تحقیق مقاله حاضر روش اسنادی وروش توصیفی است. بررسی های انجامشده بر روی واحد ساختمانی نشان می دهد که، هوشمندسازی در طراحی داخلی مجتمعویلایی با رویکرد بهینه سازی مصرف انرژی، می تواند به شکل چشمگیری تاثیرگذار باشد. با استفاده از تکنولوژی هوشمند، میتواندر مجتمع ویلایی از سیستم های هوشمند کنترل دما، نورپردازی، سیستم های تهویه مطبوع و سایر تجهیزات استفاده کرد. در این پژوهش با استفاده از تکنیک SWOT به بررسی نقاط قوت و فرصت؛ ضعف و تهدید در فرایند هوشمندسازی مجتمع های ویلایی با رویکرد بهره وری انرژی پرداخته شد و سپس با استفاده از نتایج بررسی ها، ماتریس تحلیلی سوات برگرفته از نتایج قوت و ضعف،فرصت و تهدید؛ در رابطه با هوشمندسازی مجتمع ویلایی با رویکرد بهره وری انرژی تدوین شد و راهبردهایی در چهار بخش راهبردانطباقی، راهبرد تهاجمی، راهبرد دفاعی، راهبرد اقتضایی ارائه گردیدکلیدواژه ها
بهره وری انرژی، هوشمند سازی ساختمان، مجتمع ویلایی، طراحی داخلی معماری، بهینه سازی مصرف انرژیمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.