چالش های بسته بندی های صنایع سلولزی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش ملی کشاورزی دانش بنیان، تغییر اقلیم و امنیت غذایی
- کد COI اختصاصی: ACCFS01_067
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 140
نویسندگان
دانشیار گروه صنایع چوب و کاغذ دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی کرج
دانشیار گروه صنایع چوب و کاغذ دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی کرج
دکترای تخصصی گروه صنایع چوب و کاغذ دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی کرج
چکیده
بسته بندی علم فن آوری و هنر تهیه یک کالا برای حمل و نقل محصولات، ذخیره سازی و فروش آسانتر، محافظت در برابر آسیب های محیطی ، شناسایی کالا، تبلیغات محصول و ... تعریف می شود. فراورده های نهایی فرایندها و محصولات متنوع مواد عذایی برای جابجایی ، انبارش و انتقال و ... در کانال های توزیع نیازمند الگوی مناسبی برای بسته بندی می باشند. انواع مختلف بسته بندی در جهان برای اهداف فوق مورد استفاده قرار می گیرد که بسته بندی های بر پایه صنایع سلولزی یکی از مهمترین و رایج ترین آنها می باشد.یکی از مهمترین انواع بسته بندی های صنایع سلولزی انواع کارتنها می باشند ماهیت صنعت کارتن سازی به گونه ای است که با رونق سایر صنایع و افزایش میزان تبادلات تجاری در داخل کشور و بین کشورها توسعه پیدا می کند. هدف از این تحقبق معرفی چالش ها و پتانسیل های صنعت کارتن سازی بر اساس مولفه های مختلف در حوزه امنیت غذایی می باشد. نتایج تحقیق شش مولفه موثر در پیشرفت در صنعت کارتن سازی را بر اساس مطالعات محققین و مرور منابع معرفی می کند. میزان بهره مندی هر شرکت کارتن سازی از مولفه های مذکور می تواند به عنوان چالش و یا پتانسیل معرفی گردد.کلیدواژه ها
بسته بندی ، کارتن سازی ،امنیت غذایی ، چالش ، مولفهمقالات مرتبط جدید
- نقش دانش محیط زیست براثر تنش گرمایی بر عملکرد تولیدمثلی حیوانات
- بررسی نگرش نسبت به کشاورزی ارگانیک در بین تولیدکنندگان محصولات کشاورزی استان زنجان
- ارزیابی مدل AquaCrop در کلیه کشت و صنعت های نیشکر ایران
- بررسی تجارت آب مجازی نیشکر در کشت و صنعت های مختلف در ایران
- مروری بر فرآوری غیر حرارتی غذاهای پروبیوتیک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.