مدیریت پسماندهای آزمایشگاهی مطالعه موردی: ازمایشگاه های پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: همایش بین المللی بحران های زیست محیطی ایران و راهکارهای بهبود آن
- کد COI اختصاصی: ICECS01_299
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 805
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن
دانشگاه تهران عضو هئیت علمی
چکیده
این پژوهش از اوایل مهرماه سال 7831 آغاز گردید. محدوده مورد مطالعه، پردیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران می باشد که پس از بررسی صورت گرفته شده مشخص گردید که ازهفت دانشکده پراکنده در این پردیس، 5 عدد آن ها به نام های، دانشکده علوم باغبانی، علوم آب و خاک، علوم زراعی و دامی، بیوسیستم و منابع طبیعی، مواد شیمیایی و آزمایشگاهی تولید می نمایند. جهت این پژوهش از روش پرسشنامه ای و کمک گرفتن ازنرم افزار SPSS استفاده گردید. نتایج حاصله از این پژوهش به قرار زیر می باشد: بیش از % 04 از مسئولین آزمایشگاهی دارای مدرک فوق لیسانس و بالاتر می باشند و میزان52/9دارای مدرک لیسانس می باشند. 41/25درصد از پسماندها از نوع ویژه 29/4درصد کشاورزی و 11/8درصد صنعتی و 17/6درصد کشاورزی ویژه می باشد 52/9درصد غیرقابل اشتعال 35/3 درصد سمی 5/9درصد ناپایدار و 5/9درصد غیرقابل اشتعال سمی ناپایدار می باشد. بیش از % 14 از پرسش شوندگان دارای اطلاعات کافی در مدیریت موادشیمیایی مورد استفاده می باشند. با توجه به این که رویکرد اصلی محیط زیست استفاده مجدد و بازیافت مواد شیمیایی و آزمایشگاهی می باشد، نیاز است با بررسی های دیگر تأثیرات کوتاه مدت، میان مدت وبلند مدت شناسایی شده ، راه کارهای مناسب پیشنهاد گردد. به نظر می رسد بهترین روش برخورد با این مواد، جمع آوری و انتقال آن ها به مراکز مربوطه جهت تصفیه می باشد. اجرای برنامه ای آموزشی جهت آشنایی دانشجویان و مسئولین آزمایشگاه در مورد مسائل مدیریتی مواد شیمیایی یک ضرورت می باشد.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.