تاثیر مدیریت تقاضا بر طول عمر ترانس های شبکه توزیع و جایگزینی آنها همزمان بامدیریت شرایط گذرای بار

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و تکنولوژی های نوین مرتبط با هوش مصنوعی
  • کد COI اختصاصی: ENGTEC02_010
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 158
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی میرزایی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه برق، واحد بروجرد، دانشگاه آزاد اسلامی، بروجرد، ایران

محمد محمدی

استادیار گروه برق، واحد بروجرد، دانشگاه آزاد اسلامی، بروجرد، ایران

چکیده

با توسعه شبکه های هوشمند و پیشرفت تجهیزات الکترونیک قدرت و از سوی دیگر با توجه به نیاز بهتجهیزات بسیار هوشمند برای کنترل- مدیریت- بهره برداری و مانیتورینگ شبکه، بروز مشکلاتی از قبیل وقوع شرایط گذرا مثل فروافتادگی موقتی ولتاژ، خیز موقتی ولتاژ (بیشبود موقتی ولتاژ) و نیز کاهش وبدتر شدن ضریب قدرت شبکه دور از انتظار نیست. در شبکه های توزیع ترانسفورماتور توزیع نقشیکلیدی و حساس را بر عهده دارد. ترانسفورماتورهای توزیع سنتی هیچ قابلیتی و کنترلی بر روی جریانشبکه یا ولتاژ مشترکین ندارند و لذا از این حیث نمی توانند نیازمندیهای شبکه هوشمند را پشتیبانیکنند. هدف غایی این تحقیق آن است بتوان مشکل شبکه را وقتی با تغییرات ولتاژ روبرو می شود بگونهای رفع کرد که ولتاژ بار تقریبا ثابت بماند و عملکرد دینامیکی خوبی را فراهم کرد که این هدف بواسطه پیاده سازی ترانسهای توزیع هیبریدی HDT و سوار کردن سیستم کنترلی روی آن میسر است. از همینرو در این تحقیق مدیریت شرایط گذرای بار تحت بکارگیری کنترل کننده های فازی و کلاسیک درترانسهای توزیع هیبریدی مورد آنالیز و بررسی قرار می گیرد.

کلیدواژه ها

ترانسفورماتورهای توزیع هیبریدی، مدیریت و کنترل شرایط گذرای بار، کنترل کنندهفازی و کلاسیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.