طراحی و تبیین پیشایندها و بنیان های موثر بر پدیده هم آفرینی استراتژیک با استفاده از رسانه های اجتماعی در کسب و کارهای صنعتی

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: هفتمین کنگره ملی در علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: HUMAN08_198
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 220
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمودرضا شاهسوندی

دانشجوی دکتری، گروه مدیریت بازرگانی، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران.

حمیدرضا سعیدنیا

دانشیار، گروه مدیریت بازرگانی، واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران (نویسنده مسئول)

احمد راه چمنی

استادیار، گروه مدیریت بازرگانی، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسالمی، قزوین، ایران

چکیده

سطح بالای رقابت در بازارهای صنعتی در کنار محدودیت منابع کسب و کارها به خصوص کسب و کارهای کوچک و متوسط صنعتی به علاوه توسعه روزافزون جایگاه رسانه های اجتماعی در اقدامات بازاریابی شرکت ها، مسئله هم آفرینی و استفاده استراتژیک از این رسانه ها در برنامه های بازاریابی مشارکتی را بدل به یکی از مهمترین دغدغه های کسب و کارها نموده است. علی رغم وجود چنین دغدغه ای، محدودیت دانش نظری در زمینه هم آفرینی استراتژیک آنلاین، توسعه کاربردی این حیطه را به چالش کشیده است هدف مطالعه حاضر طراحی و تبیین پیشایندها و بنیان های موثر بر پدیده هم آفرینی استراتژیک با استفاده از رسانه های اجتماعی در کسب و کارهای صنعتی می باشد. در این پژوهش به منظور شناسایی عناصر شکل دهنده مدل پارادایمی پژوهش از روش شناسی نظریه داده بنیاد و کدگذاری باز، کدگذاری محوری و کدگذاری انتخابی استفاده شد. داده های مورد نیاز پژوهش نیز مبتنی بر ابزار مصاحبه نیمه ساختاریافته با ۸ تن از خبرگان حیطه بازاریابی دیجیتال در بخش B۲B مبتنی بر روش نمونه گیری گلوله برفی گزینش گردیدند گردآوری گردید یافته ها تحقیق، در این پژوهش به منظور شناسایی عناصر شکل دهنده مدل پارادایمی پژوهش از روش شناسی نظریه داده بنیاد و کدگذاری باز، کدگذاری محوری و کدگذاری انتخابی استفاده شد. داده های مورد نیاز پژوهش نیز مبتنی بر ابزار مصاحبه نیمه ساختاریافته با ۸ تن از خبرگان حیطه بازاریابی دیجیتال در بخش B۲B مبتنی بر روش نمونه گیری گلوله برفی گزینش گردیدند گردآوری گردید. نتیجه گیریدر این پژوهش به منظور شناسایی عناصر شکل دهنده مدل پارادایمی پژوهش از روش شناسی نظریه داده بنیاد و کدگذاری باز، کدگذاری محوری و کدگذاری انتخابی استفاده شد. داده های مورد نیاز پژوهش نیز مبتنی بر ابزار مصاحبه نیمه ساختاریافته با ۸ تن از خبرگان حیطه بازاریابی دیجیتال در بخش B۲B مبتنی بر روش نمونه گیری گلوله برفی گزینش گردیدند گردآوری گردید.

کلیدواژه ها

هم آفرینی استراتژیک، رسانه های اجتماعی، کسب و کارهای صنعتی، شرکت های کوچک و متوسط.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.