استفاده از میلورم به عنوان جایگزین رژیم رایج در پرورش دام
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی علوم کشاورزی، دامی ،منابع طبیعی، گیاهان داروئی و گردشگری روستایی
- کد COI اختصاصی: ASACONF05_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 919
نویسندگان
گروه بهداشت و تغذیه دام و طیور، دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، تهران، ایران
گروه بهداشت و تغذیه دام و طیور، دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، تهران، ایران
گروه بهداشت و تغذیه دام و طیور، دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، تهران، ایران
کارشناسی ارشد تغذیه دام، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین
چکیده
هدف از این مطالعه؛ بررسی جنبه ها و شناخت بیشتر استفاده از حشرات بخصوص میلورم در رژیم غذایی دام است. انچه کهمشخص است منابع غذایی گیاهی با توجه به مقرون به صرفه بودن، به دلیل شرایط آب وهوایی و افزایش جمعیت نمی توانند تاهمیشه پاسخگوی نیاز جوامع باشند. علاوه بر این ، کرم آرد توانایی استفاده و تجزیه پلی استایرن را داشته که اثر مفیدی بر کاهش ضایعات آن دارند.( ۲) البته در برخی کشور ها نسبت به مصرف این کرم ها بشدت کم انگیزه و بعضا نفرت داشتند ولیغذای اینده نسل انسان با توجه به تغییرات اب هوایی و افزایش جمعیت حشرات خواهند بود. ( ۳) طبق تحقیقات ، گونه هایحشرات می توانند به راحتی برای پرورش دام استفاده شوند. اضافه کردن میلورم به حدود ۲۵ درصد جیره گوسفندان ،باعثبهبود رشد و وضعیت سلامت گوسفند می شود. ( ۵) آیا میتوان از میلورم ها مکمل و جیره های اقتصادی ، به عنوان جایگزینجیره برای نشخوارکنندگان و طیور صنعتی استفاده کرد ؟ صرف نظر از موانع موجود، مانند محدودیت های قانونی و کمبود دانشدر این زمینه، اجماع گسترده ای وجود دارد که تولید حشرات در آینده نزدیک افزایش خواهد یافت .می توان نتیجه گرفت کهگنجاندن کرم آرد برای ۲۵ درصد خوراک کنسانتره تجاری، باعث بهبود نرخ رشد و وضعیت سلامت کلی گوسفند شد. مطالعهحاضر پایه ای برای استفاده از کرم آرد در تغذیه نشخوارکنندگان بود ( ۵). گفته می شود کرم های میلورم می توانند در مصرفپلاستیک ها و از بین بردن آن ها نقش موثری ایفا کنند اما این نوع تغذیه در یک دوره باعث کاهش ۲۸ درصدی جمعیت آن ها می شود. یکی از دلایل افزایش مرگ و میر بر اثر تغذیه پلاستیک، عدم دسترسی بدن حیوان به مواد مغذی مورد نیاز است(۲).کلیدواژه ها
میلورم، جیره، داممقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- برسی برهمکنش قارچمیکوریزا آربسکوالر و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقال ( Vicia faba L. ) تحت شرایط تنش خشکی
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.