بررسی تاثیر کارآفرینی سازمانی بر عملکرد فردی(مطالعه موردی: دانشگاه پیام نور استان خوزستان)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی پژوهش های شاخص در مدیریت، حسابداری، بانکداری و اقتصاد
- کد COI اختصاصی: AMEC05_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 142
نویسندگان
چکیده
ارتقای عملکرد یکی از چالش های سازمان های بخش خصوصی، دولتی و عمومی است. یکی از رویکردهایاستراتژیک سازمان ها در نیل برای عملکرد بالا و دستیابی به موفقیت های چشم گیر، کارآفرینی سازمانی می باشد.کارآفرینی سازمانی با توسعه ظرفیت های موجود، فرصت های شغلی جدید ایجاد می کند. بدین طریق هم برایسازمان خود مزیت رقابتی ایجاد کرده و هم به بهبود رفاه جامعه کمک کرده است. این مقاله که حاصل کار میدانیاست، به بررسی تاثیر کارآفرینی سازمانی بر عملکرد فردی کارکنان دانشگاه پیام نور استان خوزستان می پردازد.در ابتدا با مروری بر ادبیات تحقیق به بررسی مدل های کارآفرینی سازمانی می پردازیم. در ادامه مدل مفهومی اینتحقیق را از نظر می گذرانیم. جامعه آماری این پژوهش را کارکنان دانشگاه پیام نور استان خوزستان تشکیل می دهد که با استفاده از فرمول نمونه گیری از جامعه محدود، تعداد نمونه آماری، ۱۷۵نفر تعیین گردید. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه است و برای تحلیل آنها از آزمون های روش های تحلیل عاملی تاییدی، تحلیل مسیرو رگرسیون چندگانه با استفاده از نرم افزارهای SPSS و LISREL استفاده شده است. در پایان نیز نتایج تحقیق و پیشنهادات برگرفته شده از این نتایج ارائه شده است.کلیدواژه ها
کارآفرینی سازمانی، گرایش کارآفرینانه، مدیریت کارآفرینانه، عملکرد، سازمان.مقالات مرتبط جدید
- مدیریت شهری و برنامه ریزی شهری: نقش شهروندان در شکل دهی به آینده شهری
- نقش رهبری تحول آفرین در بهبود سلامت روانی کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- درس پژوهی آموزش ضرب کسرها در پایه پنجم ابتدایی
- چگونگی بر طرف نمودن مشکل اختلالات یادگیری دانش آموز پایه دوم ابتدایی
- علت های عدم تمرکز دانش آموزان و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.