بررسی و مقایسه تفاوت رهبری و مدیریت و رویکرد آنها در دستیابی به اهداف سازمان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در علوم انسانی، مدیریت و کار آفرینی
- کد COI اختصاصی: CNCCONF07_179
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 201
نویسندگان
کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر
کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی اصفهان
کارشناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد
کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر
چکیده
عامل موفقیت و یا شکست سازمانی ، انسان است . مدیریت ناشی از قدرت سازمانی تفویض شده است که عملکردش بیشتر در ارتباط با انجام وظایف تکنیکی و اجرائی است و حفظ نگهداری وضع موجود در سازمانها است در صورتی که رهبریت از قدرت و نفوذ شخص بهره مند است که نقش اساسی در توسعه و اجرای سیاست ها نظیر و اصلاح ساختار و روندها در سازمان به عهده دارد. اگر مدیریت با انسانها رابطه درست و منطقی برقرار کند به طوری که نیازهای فردی آنان را شناسایی و به آن نیازها توجه کند، می تواند از نیروهای انسانی خود به طور مشروع در راستای اهداف سازمانی استفاده کند. تفاوت زیادی بین آنچه که یک مدیر را می سازد با آنچه که یک رهبر را می سازد وجود دارد. آنها تفاوتهای رفتاری زیادی باهم دارند، روشها ی مدیریت متفاوتی را در پیش می گیرند، روابط متفاوتی دارند و تصمیمات متفاوتی اتخاذ می کنند. یک مدیر در واقع مدیری است که همیشه زیر دستانی برای خود قائل است ، در حالیکه یک رهبر، ماهیت گروه خود است که برای تمامی همکارانش انگیزش ایجاد می کند. حال با وجود این تغییرات، تعریف امروزی رهبر و مد یر چیست و اصولا این دو چه تفاوتی با هم دارند؟ این مقاله ابتدا چیستی رهبری و مدیریت را مورد بررسی قرار می دهد و به تعاریف معروف در این زمینه می پردازد و همچنین تفاوتهای نظری از دیدگاه های مختلف بزرگان علم مدیریت را نیز بررسی می کند سپس به شرح تفاوت رهبر و مدیر می پردازد.کلیدواژه ها
مدیریت ، رهبری، سازمان، رهبری و مدیریت ، تئوریهای رهبریمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.