فشار رقابتی ، بیش اطمینانی مدیران و مسئولیت های اجتماعی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در علوم انسانی، مدیریت و کار آفرینی
- کد COI اختصاصی: CNCCONF07_166
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 205
نویسندگان
سومارگروه حسابداری،، دانشگاه باختر، ایلام، ایران
سومارگروه حسابداری،، دانشگاه باختر، ایلام، ایران
سومارگروه حسابداری،، دانشگاه باختر، ایلام، ایران
چکیده
بیش اطمینانی یا فرااطمینانی، یکی از مهمترین مفاهیم مالی مدرن است که هم در تئوری مالی وهم روان شناسی جایگاه ویژه ای دارد. مدیرانی که دارای اعتماد به نفس بیش از حد هستند کمترخود را درگیر فعالیت ها و مسئولیت پذیری اجتماعی شرکت نموده که این امر پیامدهایی را به نوبهخود برای سهامداران دارد. حال باید به این نکته توجه داشت که بیش اطمینانی مدیران مدیران برروی رقابت شرکت و همچنین مسئولیت پذیری اجتماعی آن تاثیر دارد؛ لذا این پژوهش با هدفبررسی رابطه بین فشار رقابتی و مسئولیتهای اجتماعی شرکت با توجه به نقش تعدیلگر بیشاطمینانی مدیران انجام شده است. جامعه آماری پژوهش، کلیه شرکتهای پذیرفته شده در بورساوراق بهادار در بازه زمانی ۱۳۹۴ تا ۱۴۰۰ میباشد. در این پژوهش ۱۴۸ شرکت با استفاده ازغربالگری جامعه آماری انتخاب شد. برای گردآوری دادهها از بانکهای اطلاعاتی ره آورد نوین وتدبیر پرداز، استفاده گردید. در این پژوهش برای تجزیهوتحلیل دادهها از شاخص آماری توصیفینظیر میانگین، انحراف معیار، واریانس و غیره. .. و آمار استنباطی از روش رگرسیون خطی استفادهشده است. برای آزمون فرضیه ها در این پژوهش، از نرم افزار SPSS نسخه ۲۲ و Eviewsنسخه ۸ / ۸ استفاده شد. نتایج نشان می دهد که بین فشار رقابتی و مسئولیتهای اجتماعی شرکترابطه وجود دارد .همچنین بیش اطمینانی مدیران در رابطه بین فشار رقابتی و مسئولیت هایاجتماعی شرکت نقش تعدیلگر دارد.کلیدواژه ها
فشار رقابتی، مسئولیتهای اجتماعی شرکت، بیش اطمینانی مدیرانمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.