نقش ویژگی های فرسودگی شغلی بر مهارتهای تدریس معلمین (مطالعه مروری)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در علوم انسانی، مدیریت و کار آفرینی
- کد COI اختصاصی: CNCCONF07_128
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 110
نویسندگان
دانشجوی دکتری برنامه ریزی درسی دانشگاه علوم تحقیقات
دانشجوی دکتری برنامه ریزی درسی دانشگاه علوم تحقیقات
چکیده
فرسودگی شغلی به عنوان عاملی استرسزا می باشد که پیامدهای ناخوشایندی مانند انتقال شغلی ، غیبت ، ترک شغل ، بیگانگی با شغل و ... را به همراه داشته باشد و فشارهای روانی حاصله از این دو موجب می شود که دیگر کارکنان سرزنده و فعال نباشند و نسبت به شغل خود انگیزه درونی و علاقه خود را از دست دهند و درنتیجه موجب افت عملکرد ابتدا در شغل و سپس در سازمان می شوند. و در این نظام آموزشی معلمان نقش مهمی را ایفا می کنند و با توجه به اینکه معلمان در نظام آموزشوپرورش از طریق نهادهای مختلف و خانوادهها در سطح جامعه به صورت مستقیم و غیرمستقیم تحت فشار هستند پس در مسیر شغلی خود با استرس و اضطراب بیشتری نسبت به دیگر نیروهای انسانی در سطح جامعه مواجه می شوند؛ زیرا تمامی افراد در سطح جامعه از معلمان توقع دارند که بتوانند مسئولیت های خود را به نحو احسن انجام دهند هدف از تهیه مقاله ، نقش ویژگی های فرسودگی شغلی بر مهارتهای تدریس معلمین می با شد. روش پژوهش حا ضر در این مطالعه کیفی بوده از نوع مروری، که با ج ستجو در پایگاه های اطلاعاتی googel scholar, sience direct,sid.ir, magiran.ir با استفاده از کلمات کلیدی فرسودگی ، فرسودگی شغلی ،مهارتهای تدریس مقالات مرتبط با موضوع انتخاب شدند. در نتیجه این پژوهش با توجه به وجود مسئله فرسودگی شغلی در میان معلمین و با توجه به بخش مهمی از جامعه یعنی معلمین در مقاطع مختلف تحصیلی پژوهش در این مورد امری ضروری به نظر می رسد.کلیدواژه ها
فرسودگی شغلی ،مهارتهای تدریسمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.