واکاوی اصول و شاخص ها ی یادگیری خود تنظیمی در دانش آموزان (مطالعه مروری)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در علوم انسانی، مدیریت و کار آفرینی
- کد COI اختصاصی: CNCCONF07_120
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 117
نویسندگان
دانشجوی دکتری سنجش و اندازه گیری (روانسنجی ) دانشگاه علامه طباطبائی
چکیده
مسئله ای که از زمآنهای دور در آموزش و پرورش و روانشناسی تربیتی مطرح بوده و اکنون نیز با اهمیت ویژه ای مطرح می شود این است که چه کار کنیم دانش آموزان در آموختن مستقل باشند و بتوانندشخصا یادگیری خود را اداره و رهبری کنند، یعنی م سئولیت یادگیری را م سئولیت شخ صی تلقی کنند.شخ صا یاد بگیرند، به آموختن خویش اعتماد کنند، خود برانگیخته با شند، آموختن یا مطالعه شان را به کلاس و مطالب کلیشه ای مشخص محدود نکنند. خودتنظیمی یک موضوع مهم برای یادگیری انسان است و روان شناسان تربیتی بر شرکت فعالانه یادگیرنده در فرایند یادگیری به جای تجربه یادگیری انفعالی تاکید می کنند هدف از تهیه مقاله ، واکاوی اصول و شاخص ها ی یادگیری خود تنظیمی در دانش آموزان می باشد. روش پژوهش حاضر در این مطالعه کیفی بوده از نوع مروری، که با جستجو در پایگاه های اطلاعاتی googel scholar, sience direct,sid.ir, magiran.ir با ا ستفاده از کلمات کلیدی یادگیری و یادگیری خود تنظیمی ، مقالات مرتبط با مو ضوع انتخاب شدند. در نتیجه این پژوهش با توجه به وجود مسئله نظم دهی به یادگیری در بین دانش آموزان، اهمیت بررسی ایجاد این شرایط را در بهبود مهارت ها و رفع اختلالات یادگیری در تحصیل بهتری را برای دانش آموزان رقم می زند. می توان گفت که توانایی خودتنظیمی به فرد امکان می دهد تا بر رفتارهایش کنترل و نظارت داشته باشد. یعنی رفتارهایش را ارزیابی کند، آنها را با معیارهای خودش ب سنجد و در مورد شخص خود تقویت و تنبیه اعمال کند. به بیان دیگر، یادگیرندگان خود تنظیم کسانی هستند که به گونه موثر قادرند یادگیری خود را نظم داده و از راه های مختلف به آموزش خود کمک کنندکلیدواژه ها
یادگیری، یادگیری خود تنظیممقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.