رابطه بین محیط خانواده و خودتنظیمی مذهبی با رابطه اخلاق در خانواده
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در علوم انسانی، مدیریت و کار آفرینی
- کد COI اختصاصی: CNCCONF07_116
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 134
نویسندگان
دانشآموخته کارشناسی ارشد روانشناسی، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری، ایران
استادیار گروه معارف اسلامی، واحد نکا، دانشگاه آزاد اسلامی، نکا، ایران.
استادیار گروه معارف اسلامی، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری، ایران.
چکیده
هدف از انجام پژوهش حاضر رابطه بین محیط خانواده و خودتنظیمی مذهبی با رابطه اخلاق در خانواده در دانشجویان روانشناسی عمومی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب بود. جامعه آماری تحقیق حاضر، دانشجویان مرد مقطع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی عمومی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب به تعداد ۲۱۰ نفر در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ می باشند. برای نمونه گیری از روش فرمول کرجسی و مورگان استفاده شده است که تعداد نمونه آماری برابر با ۱۳۲نفر بود. ابزار گردآوری دادهها شامل پرسشنامه رابطه اخلاقی خانواده هارگریو و همکاران (۱۹۹۱)، خودتنظیمی مذهبی ریان و کامل (۱۹۸۹) و محیط خانواده والسون و وارکا (۱۹۹۶) بود روش تجزیه و تحلیل دادهها با استفاده از نرمافزار SPSS توصیف اطلاعات جمعیت شناختی (آمار توصیفی ) متغیرهای مورد بررسی ، صورت خواهد گرفت . این پژوهش از از نظر هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی از نوع همبستگی است که دادههای آن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت . تجزیه و تحلیل دادهها با روش آماری با استفاده از نرمافزار SPSS روابط علی بین متغیرهای پژوهش در مدل مفهومی تفسیر گردید.نتایج نشان داد که متغیرهای محیط خانواده و خودتنظیمی مذهبی قادر به پیش بینی اخلاق درخانواده در دانشجویان می باشد.با توجه به مقدارBetaمحیط خانواده سهم بیشتری در پیش بینی اخلاق در خاانواده دردانشجویان دارد.کلیدواژه ها
محیط خانواده، خودتنظیمی مذهبی، اخلاقمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.