بررسی روشهای مختلف تولید بیودیزل
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی توسعه فناوری در مهندسی شیمی
- کد COI اختصاصی: CHEMISB07_072
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 389
نویسندگان
دانشجوی دکتری، بیوتکنولوژی- محیط زیست دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند، تبریز، ایران
دانشیار، بیوتکنولوژی- محیط زیست، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند، تبریز، ایران
چکیده
باوجود تقاضای بالای انرژی در جهان صنعتی و مشکلات آلودگی ناشی از سوختهای فسیلی، نیاز به توسعه منابع انرژی تجدیدپذیر با اثرات زیست محیطی کمتر در حال افزایش است. امروزه مانع اصلی در مسیر تولید و تجاری سازی بیودیزل، هزینه تولید است. از این رو، در سالهای گذشته مطالعات متعددی در زمینه استفاده از فناوریها و روشهای مختلف برای ارزیابی شرایط بهینه تولید بیودیزل از نظر فنی و اقتصادی انجام شده است . در این مقاله، مروری بر روشهای فن آوری کنونی مورد استفاده برای تولید بیودیزل مورد بررسی قرار گرفته است. چهار رویکرد اولیه برای ساخت بیودیزل عبارتند از: استفاده مستقیم و ترکیب روغنهای گیاهی، میکروامولسیونها، ترک خوردگی حرارتی (پیرولیز) و ترانس استریفیکاسیون. واکنش ترانس استریفیکاسیون، رایج ترین روش در تولید بیودیزل و همچنین دو نوع فرآیند فرا استریفیکاسیون، کاتالیزوری و غیرکاتالیزوری به طور مفصل در این مقاله مورد بحث قرار گرفته است. مواد اولیه غیرخوراکی مانند ضایعات چربی حیوانی اخیرا به عنوان جایگزینی برای روغنهای گیاهی در تولید بیودیزل محبوبیت یافته اند. زیرا کم هزینه بوده و آسیبهای زیست محیطی را کاهش هستند.کلیدواژه ها
بیودیزل، تجدیدپذیر، انرژی، سوخت، روغنهای گیاهی، چربیهای حیوانیمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.