خصوصیت سنجی و سنتز مایع یونی ریز ذرات پلی اتیلن ایمین/ هیدروکسی آپاتیت
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی توسعه فناوری در مهندسی شیمی
- کد COI اختصاصی: CHEMISB07_068
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1011
نویسندگان
مرکز آموزشی علمی کاربردی گچساران۱
چکیده
در پاسخ به محدودیت های موجود در سیستمهای تحویل دارو، نیاز مبرمی به نوآوری فرمولهای جدید وجود دارد. معرفی سیستمهای دارو-حلال جدید نویدبخش بهبود ویژگیهای دارو و دستیابی به رهایش پایدار است. مایعات یونی (IL) به عنوان ترکیبات دارویی فعال با ارزش ظاهر شده اند و خواص منحصر به فردی را نشان می دهند که از همتایان معمولیخود پیشی می گیرند. اینمطالعهبرروی استفاده ازپلیاتیلنایمین(PEI) ، یک پلیمر طبیعی، در ترکیب باهیدروکسید تترا متیل آمونیوم (TMAOH)، یک IL مبتنی بر آمونیوم تمرکز دارد. ریز ذرات **(MPs) شامل PEI-TMAOH-HAP از طریق ژل یونیبا هیدروکسیآپاتیت((HAPسنتز شدند. ادغامTMAOH باعثبهبودپایداری ریزذرات بدونتاثیربراندازهذراتآنهاشد.تغییرات ساختاری باآنالیز FTIRتاییدشد، آنالیزگرماسنجی حرارتی(TGA) مقاومت حرارتی بالایی را در ریزذرات ها نشان داد. علاوه بر این، آنالیزهای DSCو XRD به ترتیب برای ارزیابی ترموگرام ها و ساختارهای کریستالوگرافی انجام شد. ریزذرات های سنتز شده-PEI TMAOH-HAP در مقایسه با ریزذرات PEI-HAP، پایداری افزایش یافته ای را نشان دادند، که آنها را برای کاربردهای دارورسانی امیدوارکننده می کرد. به طور کلی، توسعه و توصیف ریزذرات های PEI-TMAOH-HAP نشان دهنده گامی رو به جلو در رسیدگی به کاستی های سیستم های تحویل داروی فعلی است. خواص منحصر به فرد و جذاب این ریزذرات راه امیدوارکننده ای را برای بهبود فرمولاسیون دارو رسانی و در نهایت افزایش مراقبت از بیمار نشان می دهد.کلیدواژه ها
پلی اتیلن ایمین، هیدروکسی آپاتیت، مایعات یونی، دارومقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.