بررسی پتانسیل های استان کرمان در حوزه انرژی های تجدیدپذیر و راهکارهایی برای توسعه
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی فناوری های نوآورانه در زمینه علوم، مهندسی و تکنولوژی
- کد COI اختصاصی: TETSCONF13_017
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 205
نویسندگان
شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان
شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان
چکیده
با رشد نیاز بشر به انرژی و استفاده از سوخت های فسیلی، مواد آلاینده از جمله گازهای گلخانه ای وارد محیط زیست شده که گرمایش جهانی را در پی دارند. پاین پذیری منابع سوخت های فسیلی و محدودیت آن ها در تامین انرژی، استفاده و توسعه ی کاربرد انرژی های تجدیدپذیر را به عنوان یک منبع انرژی پاک و عاری از آلودگی زیست محیطی ضروری می کند. کشاور پهناور ایران به جهت موقعیت خاص جغرافیایی خود در شمار بهترین کشورهای جهان از نظر بهره گیری از این انرژی ها محسوب میشود. سازمان انرژی های نو متعاقب سیاست گذاری های وزارت نیرو عهده دار دستیابی به اطلاعات و فن آوری های دنیا درخصوص استفاده از منابع انرژی های تجدید پذیر و پتانسیل سنجی و اجرای پروژه های متعدد گردیده است. در ادامه پتانسیل های کشور ایران و به ویژه استان کرمان با داشتن موقعییت جغرافیایی با ثبت متوسط ۳۲۳ روز هوای آفتابی، عدم وجود گرد و غبار، خشک بودن هوا، ارتفاع از سطح دریا ،قرار گرفتن در نواحی شرقی و جنوب شرقی دارای آب و هوای بیابانی با تغییرا قابل ملاحظه دما در اول روز، دارا بودن ۹ چشمه آب گرم و تعداد ۸ منطقه احتمالی زمین گرمایی و حرارتی، ضایعات پسته و خرما و فضولات دامی برای استفاده روز افزون از این انرژی مورد بررسی قرار گرفته است و در آخر راهکارهایی برای مشارکت بیشتر احاد جامعه درسطح خرد و کلان، از انرژی های تجدیدپذیر آورده شده است.کلیدواژه ها
انرژی های تجدیدپذیر، استان کرمان، توسعه انرژی های نومقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.