بررسی چگونگی استفاده از بازی های تعلیمی در افزایش علاقه و درک علوم در دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: ICMHSR15_253
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 131
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یوسف سارانی شندو

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد واحد زابل.

احسان رسالتی

کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان تربیت معلم شهید مطهری.

عاطفه فرشاسالار

کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد واحد زابل.

محمدامین فرشاسالار

کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان.

چکیده

در حوزه آموزش، پرورش علاقه و درک در مورد موضوعات علمی در بین دانش آموزان یک چالش همیشگی است . این مطالعه به پتانسیل بازی های آموزشی به عنوان ابزاری مناسب برای افزایش علاقه و درک در علم می پردازد. این تحقیق با استفاده از رویکرد ترکیبی روش، ترکیب تحلیل کمی با بینش کیفی ، کارایی ادغام بازی های آموزشی را در برنامه های درسی علوم بررسی می کند. این تحقیق با کاوش در ادبیات موجود آغاز می شود، مبانی نظری و شواهد تجربی را برای حمایت از استفاده از بازی های آموزشی در زمینه های آموزشی روشن می کند.متعاقبا، مجموعه ای از آزمایش ها در محیط های مختلف کلاس درس انجام می شود تا تاثیر بازی های آموزشی بر سطح مشارکت دانش آموزان و درک مفاهیم علمی ارزیابی شود. داده های کمی از طریق ارزیابی قبل و بعد از بازی ، اندازه گیری تغییرات در درک دانش آموزان و حفظ محتوای علمی جمع آوری می شود. به طور همزمان، روششناسی کیفی مانند مصاحبه و نظرسنجی ، بینش های ظریفی را در مورد ادراکات، نگرشها و تجربیات دانش آموزان با بازی های آموزشی به دست می آورد. یافته های اولیه حاکی از همبستگی مثبت بین ادغام بازی های آموزشی و افزایش علاقه به علم در بین دانش آموزان است . علاوه بر این ، پیشرفت های قابل توجهی در درک و حفظ اصول علمی به دنبال فعالیت های یادگیری مبتنی بر بازی مشاهده می شود. با این حال، چالش هایی مانند انتخاب بازی ، طراحی آموزشی و ادغام در برنامه های درسی موجود به عنوان ملاحظات حیاتی برای اجرای موثر ظاهر می شوند.

کلیدواژه ها

بازی های آموزشی ، آموزش علوم، علاقه دانش آموز، درک مطلب ، روشهای ترکیبی ، مشارکت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.