بررسی تاثیر داستانهای کودکانه بر تربیت اخلاقی و اجتماعی دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: ICMHSR15_250
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 194
نویسندگان
کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد واحد زابل.
کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان.
کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد واحد زابل.
کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان تربیت معلم شهید مطهری.
چکیده
داستانهای کودکان مدتهاست که به عنوان ابزاری قوی برای شکل دهی به رشد اخلاقی و اجتماعی دانش آموزان جوان شناخته شدهاند. این مقاله به بررسی تاثیر چند وجهی روایت های کودکان بر تربیت اخلاقی و اجتماعی دانش آموزان می پردازد. از طریق بررسی کامل ادبیات موجود و مطالعات تجربی ، این تحقیق با هدف روشن کردن راههای پیچیده ای که این داستانها به پرورشاستدلال اخلاقی ، همدلی و درک اجتماعی در کودکان کمک می کنند، است . در درجه اول، داستان های کودکان به عنوان مجرای آموزش اخلاقی با ارائه شخصیت هایی که با معضلات اخلاقی و معضلات اخلاقی دست و پنجه نرم می کنند، عمل می کند. ازطریق آزمایش ها و پیروزی های قهرمانان داستانی ، کودکان به تشخیص درست و نادرست هدایت می شوند و در نتیجه درکاساسی از اخلاق ایجاد می کنند. علاوه بر این ، طنین عاطفی برانگیخته شده توسط داستان سرایی روایی ، جذب و درونی سازی درسهای اخلاقی را تقویت می کند، و همدلی و مهارتهای دیدگاه گیری را در بین دانش آموزان تقویت می کند. علاوه بر این ،داستانهای کودکان فرصت هایی را برای کاوش در دیدگاههای متنوع و مناظر فرهنگی فراهم می آورند و آگاهی دانش آموزان رااز هنجارها و ارزشهای اجتماعی فراتر از محیط نزدیک خود گسترش می دهند. قرار گرفتن در معرض شخصیت هایی باپیشینه های مختلف ، تحمل و قدردانی از تنوع را پرورش می دهد، و تعاملات اجتماعی فراگیر و محترمانه را تقویت می کند. علاوهبر این ، روایاتی که به مسائل اجتماعی مانند تبعیض و بی عدالتی می پردازند، تفکر انتقادی و گفتگو را تحریک می کنند و دانش آموزان را قادر می سازند تا هنجارهای رایج را به چالش بکشند و از تغییرات مثبت اجتماعی حمایت کنند.کلیدواژه ها
داستان های کودکان، تربیت اخلاقی ، تربیت اجتماعی ، استدلال اخلاقی ، رشد همدلی ، درک اجتماعی ، داستانسرایی .مقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.