بررسی چگونگی بهرهگیری از تکنولوژی در توسعه مهارتهای نویسندگی در دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: ICMHSR15_137
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 105
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی آموزش ابتداییدانشگاه قرهنگیان غلامرضا دانشور (شهر نیشابور).
دانشجوی کارشناسی آموزش ابتداییدانشگاه قرهنگیان غلامرضا دانشور (شهر نیشابور).
دانشجوی کارشناسی آموزش ابتداییدانشگاه قرهنگیان غلامرضا دانشور (شهر نیشابور).
دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه قرهنگیان غلامرضا دانشور (شهر نیشابور).
چکیده
در عصر دیجیتال امروزی، ادغام فناوری در محیطهای آموزشی به طور فزایندهای رایج شده است و فرصتهای بیشماری را برای افزایش مهارت نوشتاری دانش آموزان ارائه میدهد. این مقاله به بررسی رابطه چند وجهی بین فناوری و توسعه مهارت های نوشتاری در دانش آموزان می پردازد. این مطالعه با تکیه بر ترکیبی از ادبیات موجود، چارچوبهای نظری و شواهد تجربی، راه های متنوعی را که از طریق آنها میتوان از فناوری به طور موثر برای تقویت و تقویت شایستگی نوشتن در سطوح مختلف آموزشی استفاده کرد، روشن میکند. در ابتدا، این مقاله زیربنای نظری ادغام فناوری در آموزش نوشتاری را مورد بحث قرار میدهد و بر اهمیت رویکردهای سازندهگرا و دیدگاه های اجتماعی-فرهنگی در تسهیل تجربیات یادگیری معنادار تاکید میکند. سپس به کاربردهای عملی فناوری در فرآیند نوشتن، از جمله فعالیتهای پیشنویس، تهیه پیشنویس، بازنگری، ویرایش و انتشار میپردازد. علاوه بر این، پتانسیل ابزارهای دیجیتالی مانند واژهپردازها، پلتفرمهای نوشتن مشارکتی و نرمافزار ایجاد چندرسانهای در ترویج نوشتن مشارکتی، بازخورد همتایان و بازبینی بررسی میشود. علاوه بر این، این مطالعه نقش فناوری را در پرداختن به نیازهای متنوع دانش آموزان، از جمله آنهایی که دارای ناتوانیهای یادگیری یا زبانآموزان زبان انگلیسی هستند، از طریق فناوریهای تطبیقی، ابزارهای کمکی و محیطهای یادگیری شخصی سازی شده روشن میکند. علاوه بر این، این مقاله پیامدهای فناوریهای نوظهور مانند هوش مصنوعی، پردازش زبان طبیعی، و یادگیری ماشین را در خودکارسازی بازخورد، ارزیابی مهارت نوشتن و ارائه پشتیبانی شخصی بررسی میکند.کلیدواژه ها
فناوری، مهارت های نوشتاری، دانش آموزان، فناوری آموزشی، سواد دیجیتال، آموزش، نوشتن مشارکتی.مقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.