بررسی عوامل موثر بر میزان افزایش رغبت و علاقه دانش آموزان به مطالعه و تحقیق

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: ICMHSR15_109
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 292
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا کاظمی

کارشناسی پیوسته مدیریت بازرگانی ، دانشگاه باختر ، ایران.

صدیقه فاطمی

کارشناسی پیوسته مترجمی زبان انگلیسی ، دانشگاه پیام نور ایلام ، ایران.

چکیده

یکی از مهمترین عوامل، انتخاب موضوعات مورد علاقه دانش آموزان برای مطالعه و تحقیق است. هرچه موضوعات مطرح شدهنزدیکتر به علایق و گرایشهای دانش آموزان باشد، احتمال ابراز تمایل و علاقه بیشتری برای مطالعه آن موضوع وجود دارد.۱علاوه بر این، استادان باید با انتخاب روشهای جذاب تدریس، دانش آموزان را تشویق به مطالعه کنند. همچنین ایجاد فضایرقابتی مناسب میتواند در افزایش تمایل دانش آموزان موثر واقع شود. برگزاری رقابتهای علمی مانند المپیادهای درسی، همایشها و کنفرانسهای دانش آموزی میتواند انگیزهای برای دانش آموزان به منظور کسب رتبه های برتر ایجاد کند تا بیشتر مطالعه و تحقیق کنند.در بسیاری از کشورها، از جمله کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه، برای تجهیز مدارس با امکانات گوناگونی همچون رایانه و اینترنت، برنامه های جامعی مدون شده است. ابداع روش های جدید آموزشی، بهره گیری از رایانه در کلاس های درس، بهره گیری از نرم افزارهای آموزشی و چند رسانه ای ها، بهره گیری از اینترنت وپست الکترونیکی، گسترش شبکه های آموزشی، ظهور آموزش (یادگیری) الکترونیکی و غیره از پیامدهای نوین به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در امر آموزش بوده است . رویکردهای جدید آموزش، دانش آموز محور هستند. در این رویکردها، دانش آموز، به عنوان یک کشتی خالی در نظر گرفته نمیشود؛ بلکه او از ابتدای تولدش با دانش، مهارت و نگرشی متولد میشود که نیازمند توسعه از طریق راهنمایی، تشویق و انگیزش است . بنابراین، این موضوع که کیفیت آموزش به طور گستردهای وابسته به کیفیت امکانات فراهم شده در کلاس درس است، انکارناپذیر می باشد. شکی نیست که فناوری اطلاعات و ارتباطات در سیستم مدارس امروزی جا افتاده است.

کلیدواژه ها

علاقه، دانش آموزان ، فناوری ، تحقیق ، معلم .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.