اشتغال و الگوهای مهاجرتی در مناطق روستایی و روند تغییرات روستانشینی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_2275
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 164
نویسندگان
کارشناسی روانشناسی ، خراسان رضوی ، شهرستان باخرز
چکیده
هدف این تحقیق بررسی اشتغال و الگوهای مهاجرتی در مناطق روستایی و روند تغییرات روستانشینی می باشد. و روش پژوهش ما از نوع مروری است . اشتغال و الگوهای مهاجرتی در مناطق روستایی طی سالهای اخیر تحت تاثیر فراوانی قرار گرفته است . به دلیل فرصت های اشتغال و رشد کمتر در مناطق روستایی نسبت به شهری ، بسیاری از افراد به شهرها مهاجرت کردهاند.روند تغییرات روستانشینی در مناطق روستایی نیز به دو شکل متفاوت اتفاق می افتد. اولین الگوی مهاجرتی شامل مهاجرت جمعی از روستاها به شهرها است . دومین الگوی مهاجرتی شامل مهاجرت از شهرها به روستاها است . بسیاری از افراد در شهرها به دلیل بالا بودن هزینه های زندگی ، ترافیک شدید و آلودگی هوا، به روستاها مهاجرت می کنند. آنها به دنبال زندگی آرامتر و بهتر در محیطی طبیعی تر هستند. همچنین ، برخی افراد با توجه به پیشرفت فناوری ، کارهای خود را به صورت راهدورد و از راه دور انجام می دهند. این افراد ممکن است به روستاها مهاجرت کنند تا از طبیعت زیبا و آرامش این منطقه بهرهبرداری کنند.در کل ، مهاجرت از روستا به شهر یا از شهر به روستا به عوامل اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی بستگی دارد. عوامل اقتصادی مانند فرصت های شغلی ، مزایای اقتصادی و سطح رفاه در هر منطقه می تواند نقش مهمی در تشکیل الگوهای مهاجرتی داشته باشد. عوامل اجتماعی مانند ترافیک ، آلودگی ، کیفیت زندگی و فرهنگ محلی همچنین می توانند نقش مهمی در تصمیمات مهاجرتی افراد ایفا کنند.کلیدواژه ها
اشتغال، الگوهای مهاجرتی ، مناطق روستایی ، روند تغییرات، روستانشینیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.