اقدام پژوهی : چگونه توانستم دانش آموزانم را به انجام فعالیت های گروهی در کلاس درس تشویق نمایم ؟
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_2273
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 211
نویسندگان
آموزش و پرورش شهرستان کرخه
چکیده
مشارکت در گروههای یادگیری پنجره ای به ذهن دانش آموزان است . نظرها و ایدههای دانش آموزان که معمولا پنهان می ماند، بیان نمی شود و فرصتی برای بازنمایی ندارد، حین فعالیت مشارکتی و در جمع هم سالانشان آشکار می شود. واکنش ها و رفتارها و اظهار نظرهای آنها را می توان حین کار و فعالیت شان در گروه و تعامل با دیگر دانش آموزان بازشناخت . دقیق شدن بر گفت وگوهای آنها درباره کار گروهی یا مسائل درسی این مزیت را دارد که بدون سوال کردن می توان میزان درک مطلب و نقاط ضعف و قوت آنها را دریافت .افزون بر این ، گروههای یادگیری مشارکتی پنجرهای به سوی مهارتهای ارتباطی و اجتماعی دانش آموزان است . این مهارتها معمولا در کلاسهایی که به شیوه غیر مشارکتی اداره می شود، فرصت کمتری برای بروز یا ارزیابی دارند. فرآیند کار مشارکتی این امکان را برای تسهیلگر فراهم می آورد که مهارتهای ارتباطی دانش آموزان را عمیقا درک کند، نقاط ضعف و قوت را بشناسد و برای رفع کمبودها و تقویت مهارتهایی که دانش آموزان توانایی کمتری در آنها دارند برنامه ریزی کند.مشخص کردن کارهای هر یک از افراد گروه یکی از مراحل مهم کار گروهی است . اتفاقی که در بیشتر کارهای گروهی در مدرسه می افتد آن است که یک نفر تمامی کارهای کل گروه را به تنهایی انجام می دهد. یکی از دلایل اصلی بی علاقگی به کار گروهی و ترجیح کارهای فردی نیز همین مساله است . حتی بسیاری از پدر و مادرها نیز زمانی که متوجه می شوند کودکشان به عنوان عضوی از گروه به انجام فعالیتی بپردازد با یادآوری خاطرات تلخ خود نظر مساعدی در این زمینه نشان نمی دهند و به جای ترغیب بچه ها به گروهی عمل کردن، آنها را به سمت فردگرایی سوق می دهند. برای آن که کار در میان اعضای گروه به صورت منصفانه ای تقسیم شود، بهتر آن است که معلم خود برای کاری که انجام داده است ، توضیحاتی به صورت کتبی یا شفاهی ارائه کن .کلیدواژه ها
آموزش گروهی ،دانش آموزان،وظایفمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.