نقش آموزش های خودتنظیمی و خودیاری بر بهبود تعاملات ارتباطی و مشکلات رفتاری - هیجانی دانش آموزان با نیازهای ویژه
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_2266
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 154
نویسندگان
کارشناسی ، روانشناسی ، آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری
چکیده
هدف از پژوهش حاضر، بررسی نقش آموزش های خودتنظیمی و خودیاری بر بهبود تعاملات ارتباطی و مشکلات رفتاری - هیجانی دانش آموزان با نیازهای ویژه است . این پژوهش به روش مروری با بررسی متون و اسناد موجود در این زمینه انجام شده است . نتایج پژوهش حاضر نشان می دهد که آموزشهای خودتنظیمی می توانند به دانش آموزان کمک کنند تا توانایی تمرکز و توجه خود را بهبود بخشند و در مدت زمان بیشتری و با کیفیت بهتری کار کنند. آموزشهای خودتنظیمی می توانند به دانش آموزان کمک کنند تا بهتر در محیط های جدید و تغییراتی که ممکن است در محیط آموزشی و زندگی شان رخ دهد، انطباق پیدا کنند. این آموزشها می توانند به دانش آموزان کمک کنند تا در حل مسائل و اختلافات اجتماعی بهتر عمل کرده و به روابط سالم تری دست یابند. آموزشهای خودتنظیمی می توانند به دانش آموزان کمک کنند تا در محیط های اجتماعی خود بهتر ارتباط برقرار کنند و از فرصت های ارتباطی بهرهوری بیشتری داشته باشند. دانش آموزانی که آموزشهای خودتنظیمی را تجربه می کنند، اغلب توانایی بالاتری در حل مسائل پیچیده و تصمیم گیری های مهم دارند. این آموزشها می توانند به آنها کمک کنند تا با تفکر منطقی و دقیق ، به راهحل های بهتری دست یابند. یکی از اثرات مثبت آموزشهای خودتنظیمی ، افزایش توانایی تمرکز و توجه دانش آموزان است . آموزشهای خودتنظیمی و خودیاری می توانند به عنوان یک ابزار موثر در بهبود تعاملات ارتباطی و مشکلات رفتاری -هیجانی دانش آموزان با نیازهای ویژه مورد استفاده قرار گیرند.کلیدواژه ها
آموزش های خودتنظیمی و خودیاری ، بهبود تعاملات ارتباطی ، مشکلات رفتاری - هیجانیمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.