چگونه توانستم مشکل غلبه طرفی ومخلوطی (عدم هماهنگی دست راست باچشم چپ ) دانش آموز محمدطاها را در درس (املا) برطرف کنم ؟
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_2232
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 329
نویسندگان
آموزش و پرورش شهرستان قم
چکیده
نارسایی ها و اختلالات یادگیری یک اصطلاح کلی است که شامل یک گروه ناهمگون از دشواریهای یادگیری است که به صورت های گوناگون مانند مشکلاتی اساسی در گوش دادن، صحبت کردن، خواندن، نوشتن ، استدلال کردن یا توانایی درک ریاضی متجلی می شود . معمولا اختلال یادگیری در نوشتن با پیشرفت کند و ضعیف در مهارت های تحصیلی همراه است ، بخش عمده ای از دانش آموزان مبتلا به اختلال یادگیری نوشتن از نظر تحصیلی عقب تر از هم سن و سال های خود می باشند و معمولا افت تحصیلی در این دانش آموزان مشهود می باشد. دراقدام پژوهی ، هدف پی بردن به روابط پدیده ها و یا به اصطلاح متغییر ها نیست بلکه موضوعاتی است که فرد در محیط و در حیطه شغلیش با آنها درگیر است و می خواهد پاسخشان را به صورت علمی و از راه پژوهش بیابد. پس ایجاد تغییر، تعلیل یا اصلاح در وضعیت موجود است این پژوهش با هدف بهبود اختلال یادگیر غلبه طرفی ومخلوطی (عدم هماهنگی دست راست باچشم چپ ) دانش آموز محمدطاها را در درس(املا) انجام شده است . جامعه آماری در این پژوهش تمامی دانش آموزان پایه سوم ابتدایی در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ که تعداد آنها برابر با ۱۶ نفر بوده است که یکی از آنها با توجه شواهد نوع اول دچار اختلال یادگیری بود .برای انجام این پژوهش از مطالعات مروری و کتابخانه ای، مشاهدات و آزمون های روزانه و ماهانه استفاده شده و برای به دست آوردن نتایج از آمار توصیفی جهت تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شده است .یافته ها حاکی از آن است بهبود اختلال یاد گیری فراگیر در سال تحصیلی ۱۴۰۲- ۱۴۰۱ اثر بخش بوده و رشد چشمگیری داشته است .کلیدواژه ها
اختلال یادگیری، اختلال خواندن و نوشتن ، املا نویسیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.