بررسی اصول کاربردی مدیریت کلاس درس و رضایتمندی در یادگیری

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
  • کد COI اختصاصی: NCPP10_2069
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 129
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی پوررشیدی

کارشناسی آموزش زبان انگلیسی،دانشگاه فرهنگیان کرمان

علی محمدیان

کارشناسی آموزش زبان انگلیسی، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی کرمان

آرش دلدار

کارشناسی آموزش زبان انگلیسی، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی کرمان

محمود مهران زاد

کارشناسی آموزش زبان انگلیسی، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی کرمان

چکیده

نیاز به آموزش از نیازهای مهم و ضروری بشر بوده و هست و مدارس نقش حیاتی درپاسخ گویی به این نیاز دارند. یکی از مهم ترین عوامل موثر بر یادگیری ، محیط کلاس است .معلمان باید از موانع و مشکلات آموزشی در محیط کلاس جلوگیری نمایند و بتوانند یک محیط شاد و خلاق برای یادگیری و تعامل اجتماعی فراهم نمایند. آنان باید مشخص کنند که چگونه در کلاس راهنمایی هایی را ارائه دهند و از اطلاعات چگونه استفاده کنند. در کلاسبرای بهینه سازی استفاده از زمان، جهت یادگیری دانش آموزان باید از بین تعداد بسیار زیادی از راهبردهای آموزشی و مدیریتی ، راهبردهایی را انتخاب کرد که بتواند بهتر به نتیجه برسد. البته اگر آموزش اثربخشی در کار نباشد، هیچ یک از مهارتهای مدیریت کلاس به جایی نخواهد رسید ولی این مطلب به این معنی نیست که آموزش مناسب به واقع از بروز همه ی مشکلات مربوط به مدیریت کلاس پیشگیری خواهد کرد. حتی معلمان با تجربه و با کارایی بالا نیز باید راهبردهای مناسب مدیریت کلاس را بدانند تا در جریان < یادگیری > وقفه و خللی ایجاد نگردد. موضوع مدیریت کلاس از دیرباز به مثابه پیچیده ترین موضوع شناخته شده است وهمواره با مشکلات و موانعی روبرو بوده است . در این مقاله سعی شد پس از تعریف های مدیریت کلاس، مطالب گوناگونی مرتبط با موضوع مورد بحث قرار گیرد. مطالبی نظیراهداف عمدهی مدیریت کلاس، عناصر موثر بر مدیریت کلاس، موانع و مشکلات مدیریت کلاس، دانش آموزان مساله دار و مدیریت کلاس، معلم و مدیریت کلاس و در پایان با توجه به موضوعهای مطرح شده، راهبردهایی جهت مدیریت موثر کلاس درس ارائه شد و بانتیجه گیری از بحث ، جمع بندی کلی از مدیریت کلاس، موانع و راهبردهای آن به دست آمد.

کلیدواژه ها

مدیریت کلاس، رضایتمندی ، یادگیری ، معلم ، دانش آموز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.