روش های تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1985
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 250
نویسندگان
کارشناسی، آموزش ابتدایی، آموزگار مقطع ابتدایی، اداره آموزش و پرورش، شهرستان آزادشهر،گلستان،ایران
کارشناسی، آموزش ابتدایی، آموزگار مقطع ابتدایی، اداره آموزش و پرورش، شهرستان مینودشت،گلستان،ایران
کارشناسی، آموزش ابتدایی، آموزگار مقطع ابتدایی، اداره آموزش و پرورش، شهرستان مینودشت،گلستان،ایران
کارشناسی، آموزش ابتدایی، آموزگار مقطع ابتدایی، اداره آموزش و پرورش، شهرستان مینودشت،گلستان،ایران
کارشناسی، آموزش ابتدایی، آموزگار مقطع ابتدایی، اداره آموزش و پرورش، شهرستان مینودشت،گلستان،ایران
چکیده
هدف از مقاله حاضر بررسی روش های تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش می باشد. کار با دانش آموزان با هدف آموزش و یاددهی ، فعالیتی استرسزا است و حفظ تمرکز، مدیریت رفتار و تشویق کردن آنها به مشارکت فعال در روند آموزش امری دشوار است . بنابراین باید الگوهای فکری لازم برای غلبه بر این چالش ها را فراگرفت . یکی از مسائلی که ممکن است به معلمان، که مخاطب اصلی این نوشتارند، برای مقابله با برخی از این چالش ها کمک کند، یادگیری روشهای تدریس مختلف است . نیازی نیست یک روش را انتخاب کنید و به آن پایبند باشید، اما متوجه خواهید شد که روشها و سبک های خاصی برای محیط های یادگیری متفاوت وجود دارند که می توانید آنها را به کار بگیرید. روش تدریس یکی از مهم ترین جنبه های مربوط به آموزش و یادگیری است . اهمیت روش تدریس معلم یا استاد در آن است که تعیین کننده فعالیت ها، ابزارها و زمانبندی مورد نیاز برای آموزش یک مبحث است . انتخاب روشهای مناسب برای تدریس برای هر پایه و هر درس، تاثیر فوقالعادهای بر روی کیفیت تدریس معلم و میزان یادگیری دانش آموزان دارد. روش تدریس در واقع مجموعه ای از اصول، فعالیت های آموزشی و روشهای مدیریتی است که معلم برای دستیابی به اهداف یاددهی -یادگیری در کلاس درس خود به کار می گیرد. این تدابیر، اصول و راهبردها، بر اساس مقطع و پایه تحصیلی ، ماهیت و موضوع درس، شرایط مختلف فرهنگی و اجتماعی ، امکانات مدرسه ، جمعیت کلاس، باورهای معلم و دانش آموزان و بسیاری موارد دیگر تعیین می شوند. از این رو روش غالب در این تحقیق روش توصیفی - کتابخانه ای می باشد که با استفاده از ابزار فیش برداری و مراجعه به پایگاه ها و کتاب ها و منابع اطلاعاتی داخلی و خارجی اقدام به جمع آوری اطلاعات و داده های لازم شده است .کلیدواژه ها
تعلیم و تربیت ، روش های تدریس ، آموزش و پرورش، تدریس ، یادگیریمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.