سبک های مدیریت کلاس و تاثیر آن بر یادگیری دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1982
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 191
نویسندگان
کارشناسی ارشد، آموزش ابتدایی، آموزگار مقطع ابتدایی، اداره آموزش و پرورش، شهرستان گنبدکاووس،گلستان، ایران
کارشناسی ارشد، پژوهشگری علوم اجتماعی، دبیر مقطع متوسطه، اداره آموزش و پرورش، شهرستان آزادشهر،گلستان، ایران
کارشناسی، آموزش ابتدایی، مدیر مدرسه، مقطع ابتدایی، اداره آموزش و پرورش، شهرستان گنبدکاووس،گلستان، ایران
چکیده
مدیریت کلاس از جمله جنبه های حیاتی آموزش و پرورش است که می تواند تاثیر قابل ملاحظه ای بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان داشته باشد. امروزه، برخی از اصول مدیریت کلاس مبتنی بر سبک های مختلفی از رهبری هستند که هر یک تاثیرات مختلفی بر فرایند یادگیری و نتایج تحصیلی دانش آموزان دارند. اهمیت تحقیق در این زمینه برای حفظ و بهبود کیفیت آموزش و پرورش و تامین بهترین فرصت ها برای یادگیری و توسعه دانش آموزان و دانشجویان بسیار آشکار است . با به کارگیری سبک های مدیریت کلاس می توان رفتارهای مخرب و مزاحم را اصلاح نمود و با ایجاد محیطی آرام و بدون تنش و درگیری ، شرکت دانش آموزان را در فعالیت های یادگیری افزایش داد. افزون بر این ، به کارگیری سبک های مدیریت کلاس درس، میزان عزتنفس دانش آموزان را، که زندگی آنها را در تمامی ابعاد تحت تاثیر قرار می دهد، افزایش می دهد. مدیریت کلاس عامل مهمی در ایجاد جو مطلوب برای آموزش و یادگیری دانش آموزان می باشد. بنابراین شناخت انواع سبک های مدیریت و تاثیر آن بر یادگیری و عملکرد دانش آموزان برای معلمان ضرورتی و غیر قابل انکار می باشد. با بررسی های انجام شده سبک مدیریت تعاملی می تواند سبک مناسبی در جهت تسهیل جریان یادگیری در فراگیران باشد. هدف تحقیق حاضر نیز بررسی سبک های مدیریت کلاس و تاثیر آن بر یادگیری دانش آموزان می باشد. روش تحقیق در این مقاله ، روش توصیفی و کتابخانه ای می باشد که با استفاده از ابزار فیش برداری اقدام به جمع آوری اطلاعات و داده های لازم می شود.کلیدواژه ها
سبک های مدیریت کلاس، یادگیری ، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.