هوشمندسازی مدارس و یادگیری دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1980
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 185
نویسندگان
کارشناسی ارشد، آموزش ابتدایی، آموزگار مقطع ابتدایی، اداره آموزش و پرورش، شهرستان رامیان،گلستان،ایران
کارشناسی، ادبیات فارسی، آموزگار مقطع ابتدایی، اداره آموزش و پرورش، شهرستان رامیان،گلستان،ایران
کارشناسی، زبان خارجه/آموزش زبان، معاون آموزشی مقطع ابتدایی،اداره آموزش و پرورش،شهرستان رامیان،گلستان،ایران
کارشناسی، فرهنگ و معارف اسلامی/الهیات، آموزگار مقطع ابتدایی، آموزش و پرورش شهرستان رامیان،گلستان،ایران
چکیده
هوشمندسازی مدرسه تاثیرات زیادی در افزایش کیفیت یادگیری و بهبود فرآیند آموزش دارد. مدارس هوشمند با تلفیق فناوری اطلاعات و برنامه های درسی ، تغییرات اساسی در فرآیند یاددهی - یادگیری ایجاد کرده و فرصت های لازم را برای تلاش دانش آموزان به صورت انفرادی و براساس توانایی های یادگیری ، بوجود می آورد.یک مدرسه هوشمند حداکثر استفاده از فناوری هوشمند و فعال را در فرآیند اجرای کل برنامه درسی ، آموزشی ، ارزشیابی ، یادگیری و مدیریت مدرسه خواهد داشت تا دانش آموزان را برای عصر اطلاعاتی که در آن زندگی می کنیم آماده کند. کلاس های مدرسه هوشمند اغلب مبتنی بر فناوری و دانش آموز محور می باشد و معلم به عنوان تسهیل کننده است . معلمان ابزارهای آموزشی بهتری برای تعامل موثر فراگیران دارند. کلاس های مجازی به دانش آموزان اجازه می دهد تا آزادی بیشتری برای جمع بندی مطالب ، آزمایش ، کاوش و هدایت کلاس داشته باشند.هدف پژوهش حاضر بررسی هوشمندسازی مدارس و یادگیری دانش آموزان می باشد. روش تحقیق در مقاله حاضر روش توصیفی - تحلیلی و کتابخانه ای می باشد که با استفاده از ابزار فیش برداری و مراجعه به پایگاه های علمی و منابع دست اول داخلی و خارجی اقدام به جمع آوری اطلاعات و داده های لازم شده است .کلیدواژه ها
هوشمندسازی مدارس، یادگیری ، سبک های یادگیری ، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.