بررسی عوامل خانوادگی موثر بر تکرار پایه دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1972
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 134
نویسندگان
کارشناسی، مدیریت برنامه ریزی آموزشی، آموزگار مقطع ابتدایی، اداره آموزش و پرورش، شهرستان مشهد، خراسان رضوی، ایران
کارشناسی، آموزش ابتدایی، آموزگار مقطع ابتدایی، اداره آموزش و پرورش، شهرستان علی آبادکتول،گلستان،ایران
کارشناسی، راهنمایی و مشاوره، آموزگار مقطع ابتدایی، اداره آموزش و پرورش، شهرستان علی آبادکتول،گلستان،ایران
چکیده
در این پژوهش به منظور بررسی عوامل خانوادگی موثر بر تکرار پایه دانش آموزان از یک پرسشنامه محقق ساخته که دارای ۲۱ سئوال است استفاده شد. پژوهش حاضر از نوع تحقیق علی - مقایسه ای است . جامعه آماری این پژوهش ، دانش آموزان دختر پایه سوم، مقطع متوسطه اول شهرستان علی آبادکتول در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ را تشکیل می دهند که در دامنه سنی تقریبا بین ۱۳ تا ۱۷ سال کامل قرار دارند و ۳۷۳۱ نفر را شامل می شود. گروه نمونه که شامل ۸۰ نفر است از بین ۲۸ مدرسه دخترانه شهرستان به صورت تصادفی انتخاب شدند. در این پژوهش از روش نمونه برداری تصادفی استفاده شده است . برای تجزیه و تحلیل داده از نرم افزار spss استفاده شد. بعد از اعتباریابی این پرسشنامه بر روی دو گروه نمونه دانش آموزان مردود و قبول که هر گروه شامل ۴۰ نفر بودند اجرا شد. با استفاده از آزمون خی دو (K) داده های پژوهش مورد بررسی قرار گرفت . نتایج آماری به دست آمده از این بررسی نشان داد که میزان روابط صمیمی والدین با دانش آموزان مردود کمتر از روابط صمیمی والدین دانش آموزان قبول است . علاقه و انتظار به تحصیل والدین دانش آموزان مردود کمتر از والدین دانش آموزان قبول است . وجود منابع خواندنی موجود در خانه (روزنامه ، مجله ، کتاب) دانش آموزان مردود کمتر از دانش آموزان قبول است .کلیدواژه ها
عوامل خانوادگی ، تکرار پایه ، افت تحصیلیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.