تولید سوخت پاک بیودیزل ازروغن کرچک با استفاده ازنانوکاتالیست MgOبه منظور کاهش گازهای گلخانه ای
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: همایش بین المللی بحران های زیست محیطی ایران و راهکارهای بهبود آن
- کد COI اختصاصی: ICECS01_154
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 904
نویسندگان
پژوهشگاه مواد و انرژی پژوهشکده انرژی
چکیده
دراین مقاله حضورنانوکاتالیست اکسید منیزیم برای تولید بیودیزل ازروغن خوراکی و تصفیه شده کرچک درطی واکنش ترانس استری فیکاسیون موردارزیابی قرارمی گیرد درابتدا نانوکاتالیست مذکور طی فرایندی خاص ازواکنش اسید اگزالیک و نیترات منیزیم تولید میشود ارزیابی XRD ٚ TEM نشان دهنده تولید ذراتی تاحد16 نانومتر را دارند درمرحله بعد هدف تولید بیودیزل ازاین کاتالیست با سطح تماس بیشتر بود درروشهای معمول عموما ازکاتالیست های بازی و اسیدی برای اختلاط بهتر و تسریع روند واکنش استفاده میشود که علاوه برمشکلات بازیابی مرحله خنثی سازی را نیز برای جداسازی بیودیز له همراه دارد پودرنانوکاتالیست تهیه شده به همراه روغن و الکل با نسبت 1به 15مولی درراکتور بسته همز دار تحت حرارت ثابت 60درجه سانتیگراد برای واکنش بکارگرفته شد. نتایج GCmass نشان دهنده خلوص 90درصدی محصول نهایی و راندمان حجمی 95درصدی بود خواص فیزیکی و شیمیایی محصول چون ویسکوزیته چگالی نقطه اشتعال نقطه ابری شدن و ... به جهت ارزیابی کیفی اندازه گیری شد و با استانداردهای موجود ASTM مقایسه شد باتوجه به نتایج بدست آمده ویسکوزیته و چگالی نسبت به روغن اولیه کاهش نشان میدهد و همچنین نقطه اشتعال و عددستان نسبت به سوختهای مرسوم دیزلی بیشتر بوده و نشان ازبه سوزی و افزایش کارایی موتور درطول مدت دارند.کلیدواژه ها
بیودیزل/گازهای گلخانه ای/نانوکاتالیست/خواص فیزیکی و شیمیاییمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.