هوش مصنوعی در آموزش و پرورش:چالش ها و فرصت های به کارگیری هوش مصنوعی در آموزش و پرورش
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1970
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 119
نویسندگان
کارشناسی، آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان، پردیس بن تالهدی صدر فردوس
کارشناسی، آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان، پردیس بن تالهدی صدر فردوس
کارشناسی، آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان، پردیس بن تالهدی صدر فردوس
کارشناسی، آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان پردیس بن تالهدی صدر فردوس
چکیده
هدف از پژوهش حاضر »هوش مصنوعی در آموزش و پرورش: چالش ها و فرصت های به کارگیری هوش مصنوعی در آموزش و پرورش« می باشد. روش پژوهش حاضر از نوع کیفی بوده و شیوه گردآوری و تحلیل دادهها از نوع اسنادی و کتابخانه ای می باشد. با وجود تمام معایب و مشکلاتی که شیوع ویروس کرونا ایجاد کرده است یکی از مزایای آن، افزایش آگاهی و ظرفیت استفاده از آموزش مجازی در ایران است ؛ به عبارت دیگر شیوع ویروس کرونا و عدم امکان تشکیل کلاس های حضوری در مراکز آموزشی باعث شد تحولی در سیستم آموزشی ما ایجاد شود و بتوانیم در آینده در کنار آموزشهای حضوری از ظرفیت های آموزش مجازی و هوش مصنوعی نیز به صورت همزمان استفاده کنیم . یافته های پژوهش حاکی از آن است که یکی از چالش های اصلی آموزش آنلاین در پساکرونا، حفظ تعاملات انسانی و ارتباطات غیرمستقیم بین دانش آموزان و مدرسان است . اگرچه فناوری های راهبردی مانند ویدئوکنفرانس ها و چت های آنلاین این امکان را فراهم می کنند که ارتباط بین افراد حفظ شود، اما برخی از جنبه های ارتباطی مانند برقراری ارتباطات غیرکلامی و فرآیند یادگیری از تجربیات مستقیم ، هنوز می تواند در محیط حضوری بیشتر اثربخش باشد.کلیدواژه ها
هوش مصنوعی ، آموزش و پرورش، حضوری ، مجازی ، یادگیری .مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.