بررسی نقش سواد رسانه ای والدین و تاثیر آن بر پیشگیری از آسیب های اجتماعی فضای مجازی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1930
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 455
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید باهنر اراک، ایران؛ آموزگار
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، تهران، ایران
دانش آموخته کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید باهنر اراک، ایران؛ آموزگار
چکیده
هدف از پژوهش حاضر بررسی نقش سواد رسانه ای والدین و تاثیر آن بر پیشگیری از آسیب های اجتماعی فضای مجازی بود. روش پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر روش گردآوری اطلاعات، از توصیفی - همبستگی بود. جامعه آماری پژوهش حاضر کلیه دانش آموزان پسر پایه یازدهم مدرسه شاهد امام رضا (ع) شهرستان خمین در سال ۱۴۰۲ بودند. روش نمونه گیری در این پژوهش به صورت تصادفی بود که مقدار نمونه ۲۶ نفر از دانش آموزان پسر پایه یازدهم مدرسه شاهد امام رضا (ع) بودند . ابزار پژوهش ، پرسشنامه استاندارد سواد رسانه ای و پرسشنامه آسیب فضای مجازی بود. جهت تجزیه و تحلیل دادهها و بررسی نرمال بودن دادههای متغیرها از آزمون »کلموگروف- اسمیرنوف« استفاده شد. برای تعیین ضرایب معادله رگرسیونی ، از ضرایب تفکیکی رگرسیونی و آزمون T وابسته استفاده شد. نتایج نشان داد با توجه به زندگی در عصر اینترنت و استفاده روزافزون جوانان از این رسانه تعاملی ، و از سویی افزایش آسیب های اجتماعی اینترنت محور، سواد رسانه ای می تواند نقش موثری در کاهش این نوع آسیب ها و استفاده نقادانه و هوشمندانه از اینترنت داشته باشد.کلیدواژه ها
خانواده، دانش آموز، سواد رسانه ای والدین ، آسیب های اجتماعی فضای مجازی ، آموزش مجازیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.