روشهای ارزیابی و سنجش مناسب در برنامه درسی کودکان با نیازهای ویژه
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1901
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 403
نویسندگان
کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر
کارشناسی ارشد روانشناسی دانشگاه اصفهان
چکیده
کودکان با نیازهای ویژه یا کودکان استثنایی ، افرادی هستند که نیازهای خاصی در زمینه های آموزشی ، تربیتی یا اجتماعی دارند. این نیازها ممکن است ناشی از مشکلات فیزیکی ، ذهنی ، حسی یا رفتاری باشند که برای حمایت از کودکان با نیازهای ویژه، نیاز است تا برنامه های آموزشی و تربیتی مناسب برای آنها طراحی شود و از روشهای حمایتی و آموزشی مناسب استفاده شود تا این کودکان بتوانند بهترین پتانسیل خود را بیان کنند.ابتداء روشهای مختلف ارزیابی از جمله ارزیابی فردی گروهی و مشاهده ای مورد بررسی قرار می گیرند. سپس معیارها و شاخص های مناسب برای ارزیابی کودکان با نیازهای ویژه تعیین میشوند. در انتها، نتایج به دست آمده از اعمال روشهای ارزیابی و سنجش مختلف در برنامه درسی این گروه از کودکان مورد تحلیل و بررسی قرار میگیرند تا تاثیرات و اثربخشی هر روش بر عملکرد و یادگیری آنها مشخص گردد. سوالی که مطرح میشود این است که آیا استفاده از روشهای ارزیابی و سنجش مناسب می تواند بهبودی در برنامه درسی کودکان با نیازهای ویژه را ایجاد کند؟ فرضیه نوشتار بر این قرار دارد که استفاده از روشهای ارزیابی و سنجش مناسب میتواند به توسعه و بهبودی در عملکرد و یادگیری کودکان با نیازهای ویژه در برنامه درسی کمک کند.کلیدواژه ها
سنجش ،سنجش برنامه درسی کودکان با نیازهای ویژه ،روشهای ارزیابیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.