نقش خلاقیت معلمان در یادگیری دانش اموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
  • کد COI اختصاصی: NCPP10_1883
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 192
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسعود پورعسکر برازجانی

کارشناسی مهندسی برق قدرت دانشگاه آزاد برازجان

وجیهه زهرایی

کارشناسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر

عیسی ساعدی

کاردانی آموزش و پرورش کودکان استثنایی تربیت معلم شهید مطهری زاهدان

زلیخا شیردل

کارشناسی آسیب شناسی حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی برازجان

سهیلا ناجی

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد زنجان

چکیده

یکی از ویژگی های بارز انسان، قدرت یادگیری و خلاقیت اوست . هر انسانی دارای قدرت یادگیری و متاثر از تعلیم وتربیت است . ظرفیت خلاقیت و یادگیری در انسان نامحدود است . انسان در طول حیات خود همواره در حال یادگیری است و رشد همه جانبه او براساس یادگیری تحقق می یابد. یکی از پیچیده ترین جلوه های یادگیری انسان در قرن بیست و یکم ، یادگیری خلاقیت و آفرینندگی است .در میان موجودات، آن چه انسان را از دیگران متمایز ساخته و او را اشرف مخلوقات کرده است ، داشتن قوه ی ابتکارودرک کلیات است . زندگی انسان در طول تاریخ هرگز از تفکر و اندیشه خالی نبوده است . اما چیزی که مهم است وابعاد موثر این تفکر را وسعت می بخشد پویایی اندیشه است . انسانی که پیوسته تفکر می کند و ذهن خود را از محبوس شدن در چارچوب قواعد ثابت رها می کند و هر بار امور را به نحوی نوبه هم مرتبط می سازد، می تواند ایده ی جدید ارایه کند و در این جاست که خلاقیت ظهور و بروز پیدا می کند.در زمینه آموزش و پرورش، خلاقیت به عنوان یکی از عوامل کلیدی و موثر در فرآیند یادگیری دانش آموزان مطرح است . معلمان با داشتن رویکردها و روشهای آموزشی خلاقانه ، می توانند تجربه یادگیری دانش آموزان را بهبود بخشند و ایجاد انگیزه برای یادگیری را تقویت کنند. در این مقاله ، به بررسی نقش خلاقیت معلمان در یادگیری دانش آموزان پرداخته خواهد شد، و برای تایید و پشتیبانی ادعاها از منابع معتبر استفاده خواهیم کرد.

کلیدواژه ها

نقش ،خلاقیت ،معلمان، یادگیری ،دانش اموزان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.