بررسی باورهای فراشناخت و خودکارآمدی در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1844
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 139
نویسندگان
کارشناسی ارشد، مهندسی عمران، آذربایجان شرقی، مرن د
کارشناسی، جغرافیا و برنامه ریزی شهری، آذربا یجان شرقی، مرند
چکیده
بدون شک در دنیای پیشرفته امروزی یکی از علایم موفقیت فرد، پیشرفت تحصیلی می باشد که بدون آن توسعه و ترقی هیچ کشوری امکان پذیر نخواهد بود. ترقی هر کشوری رابطه مستقیم با پیشرفت علوم و دانش و تکنولوژی آن کشور دارد و پیشرفت علمی نیز حاصل نمی شود مگر اینکه افراد خلاق تربیت شده باشند، پیشرفت تحصیلی ضمن اینکه در توسعه و آبادانی کشور موثر است در سطوح عالی منجر به یافتن شغل و موقعیت مناسب و در نتیجه درآمد کافی می شود. دانش آموزان و دانشجویان که از موقعیتهای تحصیلی برخوردارند، خانواده و جامعه با دیده ی احترام به آنان می نگرند. در جامعه با روحیه و نشاط بیشتری حضور خواهند یافت و در کنار اینها از هزینه های گزافی که از افت تحصیلی برآموزش و پرورش تحمیل می شود، کاسته خواهند شد. دانش فراشناختی از تجربه های فراشناختی متفاوت است . زیرا آن ها تاکید بر جنبه های ویژه فرایندهای شناختی دارند و به ویژه با احساسات فراشناختی ارتباط دارند. احساس ها محصول مدیریت خوب و کیفیت مطلوب است . پس احساس های فراشناختی فرایندهای شناختی فرد را در آینده شکل می دهد. شکل هایی از احساس عبارتند از: احساس دانش ، احساس خشنودی و غیره. فراشناخت توانایی یادگیرنده برای آگاهی از قابلیت های شناختی و کاربرد این قابلیت ها برای یاد گیری است و این موضوع برای یادگیرندگان از دور بسیار مهم است ، زیرا آنها تکالیف یادگیری را به صورت فردی انجام می دهند، تمرین از طریق کاربرد راهبردها به یادگیندگان اجازه می دهد تا آنها پیشرفت شان را ارزیابی و رویکرد یادگیری خود را تنظیم کنند.کلیدواژه ها
باورهای شناختی ، خودکارآمدی ، پیشرفت تحصیلی ، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.