اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان را با آسیب های اجتماعی و راهکار های مقابله با آن آشنا کنم ؟
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1842
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 451
نویسندگان
کارشناسی ارشد جغرافیای شهری ، دانشگاه پیام نور ، دبیر ، خوزستان ، شهرستان ماهشهر
چکیده
دانش آموزان در ایران نقش به سزایی دارند و از قبل نیز داشتند چرا که از این افراد به عنوان سرمایه کشور یاد می شود. و این نیز امری مسلم است که یک دانش آموز می تواند در افکار جامعه و اهداف آن تاثیر گذار مثبت یا منفی باشد. تاثیر گذار مثبت این است که وی بدون این که تحت تاثیر عوامل داخلی یا خارجی باشد، با افکار مثبت خود در جهت بهبود اوضاع مملکت از لحاظ های مختلف مثل سیاسی - اجتماعی - اقتصادی - فرهنگی و... گام بردارد و نتایج خوبی نیز بگیرد. ولی تاثیر گذار منفی آن است که وی تحت تاثیر عوامل یا احزاب داخلی و خارجی باشد و از افکار منفی و مخرب خویش در جهت سوء استفاده از فرصت به نفع خویش یا آن حزب و گروه قدم بردارد . دانش آموزان یک کشور، به دیگران اثبات کرده اند که هوش و توانایی فکری و استدلالی زیادی دارند . پس می توان گفت اکثر اهداف و افکار مثبت آنها می تواند در جهت اهداف و افکار مثبت مملکت مفید باشد. و به آن کشور در جهت رسیدن به اهدافش کمک کند . مردم نیز با قبول این امر به آن ها اعتماد می کنند و از افکار و اهداف آن ها پیروی کامل و لازم را به عمل می آورند. از آن جایی که درجنگ نرم یک فرهنگ می خواهد به زور بر دیگری غالب شود. افکار آن را به سوی خود برای استفاده و منفعت خود سوق دهد. دانش آموزان خیلی بهتر می توانند با آن مقابله نمایند.اینجانب در اقدام پژوهی فوق الذکر تصمیم گرفتم دانش آموزان مدرسه را با آسیب های اجتماعی و مشکلات ناشی از آن آشنا کنم . تا هنرجویان بتوانند خودشان در جلوگیری از نفوذ فرهنگ بیگانه ، جنگ نرم، تهاجم فرهنگی و فرهنگ آسیب اجتماعی فرد قابلی باشند.در این اقدام پژوهی به کمک راهکار های جذاب و دانش آموز محور توانستم ابتدا هنرجویان را با انواع آسیب های اجتماعی آشنا سازم و سپس به تفهیم و اقدام در رابطه با راهکار های ممکن در جهت بهبود شرایط و از بین بردن آسیب های اجتماعی بکوشم .کلیدواژه ها
آسیب های اجتماعی ،هنر جویان،دانش آموز،تهاجم فرهنگیمقالات مرتبط جدید
- کاربرد هوش مصنوعی در افزایش کیفیت آموزش در سیستم آموزش عالی
- مروری بر مدلهای بهرهوری پژوهشی و ارائه یک مدل مفهومی با رویکرد ارزیابی عملکرد در دانشگاههای علوم پزشکی
- بهره وری پژوهشی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی؛ دیدگاه ها و چالشها
- بررسی تاثیر بحرانهای اقتصادی بر سلامت روانی جامعه
- تاثیر آموزش مجازی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان ابتدایی استان فارس
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.