آموزش چند بعدی در آموزش و پرورش
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1839
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 128
نویسندگان
کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی تایباد
کارشناسی مدیریت و ابادانی روستاها دانشگاه پیام نور تایباد
کارشناسی مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور تایباد
چکیده
آموزش و پرورش از مهمترین نهادهای اجتماعی می باشد. در واقع ،کیفیت فعالیت سایر نهادهای اجتماعی تا اندازه زیادی به چگونگی عملکرد آموزش و پرورش بستگی دارد. کیفیت در حال حاضر یکی از محورهای اصلی همه مباحث آموزشی است و ارتقای آن مهمترین وظیفه وزارت آموزش و پرورش است .آموزش چند بعدی در حوزه آموزش و پرورش یک روش پیشرفته و موثر برای بهبود کیفیت آموزش و یادگیری است که با استفاده از فناوری های پیشرفته ، به دانش آموزان امکان ارتقاء مهارتها و دانش خود را می دهد. این روش از ترکیب رویکردهای مختلف از جمله مهندسی نرم افزار، هوش مصنوعی ، فرایندهای آموزشی و روانشناسی آموزشی بهره می برد.آموزش چند بعدی یک رویکرد پیشرفته در آموزش و پرورش است که با استفاده از فناوری های مختلف ، امکان ارتقاء تجربه یادگیری و تفاعلات بین فراگیر و محتوا را فراهم می کند. این روش بر اساس اصول هوش مصنوعی ، واقعیت مجازی ، واقعیت افزوده و سایر فناوری های نوین استوار است . مزایای آموزش چند بعدی شامل افزایش مشارکت و تعامل دانش آموزان، ایجاد تجربه یادگیری زنده و فعال، ارتقاء تخیل و خلاقیت ، ارائه بازخورد فوری و شخصی سازی آموزش می باشد. اما این روش همچنین دارای معایبی مانند نیاز به زیرساخت فنی قوی ، هزینه بر بودن توسعه و پیاده سازی ، و محدودیت های فنی و امنیتی است در این مقاله ، به بررسی مفاهیم کلی آموزش چند بعدی ، مزایا و معایب آن، کاربردها و نقاط قوت و ضعف آن پرداخته خواهد شد.کلیدواژه ها
آموزش،چند بعدی ،آموزش، پرورشمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.