راه حل هایی برای کم کردن منزوی بودن دانش آموزان در شبکه های اجتماعی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
  • کد COI اختصاصی: NCPP10_1725
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 112
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد برخوردار

آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان

مهدیه میر

آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان

افسانه میر

آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان

فاطمه صوفی

آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان

مهناز شالی بر

آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان

چکیده

تغییرات سریع و پرشور در فناوری اطلاعات و ارتباطات در دهه های اخیر، شیوههای ارتباطی افراد را به طور جذرگونی تغییر داده است . شبکه های اجتماعی به عنوان یکی از ابزارهای اصلی در این تحولات شناخته می شوند. تنهایی دانش آموزان در شبکه های اجتماعی یکی از مسائلی است که ممکن است تاثیر منفی بر روانی و اجتماعی آنها داشته باشد. در حالی که شبکه های اجتماعی ابزاری قدرتمند برای ارتباط و اشتراکگذاری اطلاعات هستند، اما ممکن است باعث ایجاد احساس تنهایی ، انزوا و فاصله زدگی نیز شوند. برخی از روشهایی که می توان برای کمک به دانش آموزان تنها در شبکه های اجتماعی انجام داد عبارتند از:تشویق به ارتباطات معنی دار: تشویق دانش آموزان به برقراری ارتباطات معنی دار و مفید با دیگران، به جای انگیزه برای جمع آوری تعداد زیادی دنبال کننده.آموزش مهارتهای ارتباطی : ارائه آموزشها و مهارتهای مرتبط با برقراری ارتباطات سالم و موثر در شبکه های اجتماعی به دانش آموزان.توجه به محتوا: ارتقاء آگاهی دانش آموزان از محتوای مصرفی در شبکه های اجتماعی و تشویق به دنبال کردن صفحات و محتواهایی که ارزش افزوده دارند.ایجاد تعادل: تشویق دانش آموزان به ایجاد تعادل میان زمانی که در شبکه های اجتماعی صرف می کنند و زمانی که با دیگر افراد و فعالیت های دیگر خودشان را مشغول می کنند.با توجه به اینکه تاثیرات شبکه های اجتماعی بر روان و رفتار دانش آموزان می تواند متنوع باشد، اهمیت دارد که از راهکارهای مناسب برای کمک به دانش آموزان در مقابله با تنهایی و انزوای احتمالی آنها استفاده شود.

کلیدواژه ها

منزوی بودن، شبکه های اجتماعی ، دانش آموزان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.