نقش ورزش و توسعه فعالیت های مغزی بر یادگیری دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1711
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 184
نویسندگان
کارشناسی تربیت بدنی دانشگاه مازندران
کارشناسی تربیت بدنی دانشگاه سمنان
کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
کارشناسی روانشناسی عمومی دانشگاه پیام نور اندیمشک
کارشناسی ارشد تربیت بدنی گرایش فعالیت بدنی و تندرستی دانشگاه آزاد بهبهان
چکیده
تاثیر ورزش و فعالیت های مغزی بر یادگیری دانش آموزان یکی از مسائل مهم و پربحث در حوزه آموزش و پرورش است . تحقیقات علمی نشان دادهاند که فعالیت های بدنی و ذهنی به طور جداگانه و یا به صورت ترکیبی می توانند تاثیرات بسیار مثبتی بر روند یادگیری و توسعه ذهنی دانش آموزان داشته باشند.ورزش می تواند سلامت روان دانش آموزان را بهبود بخشد، ورزش می تواند بهترین دفاع در برابر بسیاری از مشکلات و مشکلات مربوط به سلامت روحی و روانی فرد باشد. دانش آموزان می توانند استرس زیادی را در کلاس درس و در زندگی خود تجربه کنند. این استرسها می تواند ناشی از عواملی مانند رابطه بد با همسالان، اضافه وزن، نمرات بد، مشکلات خانوادگی ، مشکلات روانی ، مشکلات اقتصادی و مالی و غیره باشد و ورزش می تواند این استرسها را کنترل کرده و به مرور زمان آنها را کاهش دهد و به فرد اجازه می دهد تعادل برقرار کند. و خود آموزش و پرورش برای ایجاد تعادل.در واقع فعالیت بدنی یک راه طبیعی برای جلوگیری از اثرات منفی استرس است که می تواند اثرات استرس مزمن را از بین ببرد. مطالعات نشان می دهد افرادی که فعالیت بدنی و ورزش را وارد زندگی خود می کنند، از نظر اجتماعی نیز فعال هستند و اعتماد به نفس بیشتری دارند که منجر به ارتباطات اجتماعی مثبت در بین مردم به ویژه دانش آموزان می شود.زمانی که فرد از نظر بدنی فعال است ، میزان اکسیژن ارسالی به مغز نیز افزایش می یابد و این توانایی فرد را برای تمرکز، یادگیری و به خاطر سپردن آموخته های قبلی افزایش می دهد. اگر بخواهیم این سوال را از منظر علمی بررسی کنیم باید بگوییم که افزایش سطح اکسیژن در مغز باعث می شود که نورونهای نواحی مغز مسئول یادگیری ، حافظه و تفکر مولفه های مهمی در پیشرفت تحصیلی افراد باشند.در این مقاله به برخی از تاثیرات و نقش ورزش و فعالیت های مغزی بر یادگیری دانش آموزان می پردازیم و از منابع معتبر علمی برای هر مورد استفاده می کنیم .کلیدواژه ها
نقش ،ورزش، توسعه فعالیت های مغزی ، یادگیری ، دانش اموزانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.