بررسی نقش آموزگاران ابتدایی در آموزش سواد رسانه ای و توسعه آگاهی دانش آموزان از فضای مجازی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1685
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 94
نویسندگان
کارشناسی، آموزش ابتدایی، هرمزگان، مینا ب
دیپلم، ادبیات و علوم انسانی، هرمزگا ن، مینا ب
کارشناسی، جغرافیای انسانی، هرمزگا ن، مینا ب
چکیده
تاثیر رسانه در بیشتر مواقع چنان نرم و ناخودآگاه است که کمتر کسی متوجه آن می شود. مهم ترین وظیفه آموزش و پرورش و سایر ارگانهای مرتبط ،آگاه کردن خانواده ها به اهمیت تاثیر فیلم ها، مجموعه ها و حتی آثار پویانمایی است که کودکان و نوجوانان روزانه در معرض آن هستند. سواد رسانه ای علاوه بر توانایی ملحوظ در سواد سنتی ، که همان توان خواندن و نوشتن است ، توانایی تحلیل و ارزشیابی پیامها و قدرت تولید و انتقال اطلاعات به دیگران در قالب های مختلف و با ابزار گوناگون را در انسان پدید می آورد، هدف از این تحقیق ، آشنایی مختصر با سواد رسانه ای و ضرورت آن در جامعه ، خصوصا در آموزش و پرورش است . نوع تحقیق کتابخانه ای است و با استفاده از مجموعه مقالات و سخنرانی ها و سایر منابع مرتبط سعی شده تعاریف ، ضرورتها ، نیازمندیها و نقش سواد رسانه ای در برنامه ریزی های درسی بررسی شود و چالش ها و پیامدهای ویران کننده مغایر با ارزشهای اسلامی و موانع شناسایی شوند و در این راستا با تاکید بر ویژگی های اصلی سواد رسانه ای و اصول آن به روش های ارتقاء سواد رسانه ای پرداخته شده و در نهایت با بررسی تحقیقات و مطالعات تطبیقی و ارائه الگوی مطلوب و ممکن پیشنهاداتی جهت ارگانها و دستگاههای ذی ربط از جمله آموزش و پرورش و بسیج و... ارائه شده تا آنها را مجاب نماید ،سواد رسانه ای را وارد نظام آموزش کشور کنند .کلیدواژه ها
سواد رسانه ای ، فاوا، پیام رسانه ای ، تلویزیون ، آموزش سواد رسانه ایمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.