بیان باورهای انگیزش تحصیلی و هیجانات تحصیلی در دوره ابتدایی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1607
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 107
نویسندگان
کارشناسی ، آموزش ابتدایی ، دانشگاه فرهنگیان امام علی (ع) گیلان
کارشناسی، حسابداری، پیام نور تالش
کارشناسی ، آموزش ابتدایی ، دانشگاه فرهنگیان امام علی (ع) گیلان
چکیده
در دوره ابتدایی کلاس درس مکانی هیجانی است که دانش آموزان می توانند هیجان های فراوانی را در آن تجربه کنند. برای مثال، در خلال مطالعه برانگیخته شوند، به موفقیت خودشان امیدوار شوند، نسبت به دستاوردهایشان احساس غرور کنند، از کشف راه حل مسائل شگفت زده شوند، به هنگام شکست در امتحانات دچار اضطراب و نگرانی شوند، از کسب نمره پاییین شرمنده یا درخلال درس بی حوصله شوند. هیجان های اجتماعی مانند تحسین ، همدلی ، عصانیت ، بی احترامی ، یا حسادت نسبت به هم کلاسی ها و معلمان نیز درکلاس نقشی به عهده دارند. وانگهی ، دانش آموزان بسیاری از هیجان های (مانند ناراحتی های خانوادگی ) خود را با خودشان به کلاس درس می آورند و همین امر، تاثیر منفی زیادی بر یادگیری آنان می گذارد. در این مقاله ، درباره هیجان هایی که دانش آموزان در دبستان تجربه می کنند، صحبت خواهد شد، طبیعی و ذاتی بودن هیجان ها، کارکردشان در یادگیری دانش آموزان، اولویت بندی هیجان ها، روش های برای به نظم در آوردن هیجان ها، تاثیر معلمان، درس ها، آزمون ها، هم کلاسی ها و خانواده بر هیجان های دانش آموزان. سپس بر پایه پژوهش های معتبر علمی ، رهنمودهایی درباره بحث هایی که صورت می گیرد، ارائه می شود به واسطه آن ها معلمان می توانند هیجان های دانش آموزان را درک کنند، برای رشد هیجان هایی که به یادگیری و پیشرفت تحصیلی آنان کمکمی کند بکوشند و از بروز هیجان هایی که در فرایند یاددهیی یادگیری سودمند نیستند.کلیدواژه ها
انگیزش، هیجانات، دانش آموز، دبستان، تحصیلمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.