معضلات یادگیری بین دانش آموزان در مدارس
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1511
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 121
نویسندگان
کارشناسی ریاضی کاربردی دانشگاه پیام نور واحد کردکوی استان گلستان
ارشد علوم تربیتی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر استان گلستان
چکیده
آموزش و پرورش از مهمترین نهادهای اجتماعی است . در واقع ، کیفیت فعالیت سایر نهادهای اجتماعی تا اندازه زیادی به چگونگی عملکرد آموزش و پرورش بستگی دارد. شناخت مسائل و نارسایی های نظام آموزشی برای عموم به ویژه برای مربیان، مدیران، طراحان و کارشناسان برنامه های آموزشی و همچنین دولتمردان و سیاست مداران فواید بسیاری دارد. هدف پژوهش حاضر شناسایی مشکلات مدیریت کلاس های چند پایه می باشد. لذا در این مقاله مشکلات یادگیری در بخش آموزشی مورد بحث واقع شده است و راه حل هایی برای بهینه کردن یادگیری بهتر آورده شده است روش پژوهش : روش پژوهش در این مقاله بصورت مروری و کتابخانه ای میباشد.مسائل سازشی اجتماعی در دانش آموزان مبتلا به ناتوانی های یادگیری فراوان به چشم می خورد مشاهدات و درجه بندی های رفتاری که از همسالان، معلمان و والدین صورت گرفته ، نشان می دهند که این دانش آموزان چندان مورد علاقه دیگران نیستند. دانش آموزان مبتلا به ناتوانی های یادگیری نسبت به توانایی های درسی خود ناامید هستند. کمتر در آنها انگیزه ای به وجود می آید و انگیزه هایی که در آنها دیده می شود به جای این که درونی باشد، جنبه خارجی دارند. آنان نمی توانند تصدیق کنند که اگر کار و کوشش بیشتری از خود نشان دهند، موفقیت هایشان زیادتر خواهد شد. به جای آن سعی دارند که شکست را به ناتوانی های خویش نسبت دهند. این حالت بدبینی درباره علل موفقیت ها و شکست هایشان در آنان حالتی به وجود می آورد که اصطلاحا به آن درماندگی اکتسابی می گویند و این حالتی است که فرد فکر می کند هر اندازه کوشش کند، باز نتیجه ای جز شکست به بار نخواهد آورد.کلیدواژه ها
اختلال، خواندن ، نوشتن ، صحبت کردن ، آموزش ، کودکان ، مدرسه ، استدلال, یادگیریمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.